Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Pandemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi

Gündemde Bugün-25 Mart 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Bitlis’te mitinge katılıyor, Valiliği ziyaret ediyor. Başbakan Yıldırım, Siirt’te mitinge katılıyor, Valiliği ziyaret ediyor. (Saat:13.00-14.30-16.00-17.30)
 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU DİYARBAKIR VE İSTANBUL’DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Diyarbakır İl Binasını ziyaret edecek, halkla buluşacak, Kılıçdaroğlu, Ataşehir Silence İstanbul Otel'de Kastamonu Araç Der.Fed. Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Gecesi'ne katılacak. (11.00-12.00-19.00)
 
MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ KAYSERİ’DE
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitinge katılıyor. (Saat: 14.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ORDU'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gölköy ve Aybastı'da halkla bir araya gelecek. (Saat:11.35-14.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK KAHRAMANMARAŞ'TA
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, cemevi açılışına, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı Evet Ofisi açılışına ve Kafkas Kültür Derneği toplantısına katılacak. (Saat:11.30-14.15-16.00)

 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL’DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarıyla toplantıya katılıyor, Kapalıçarşı esnafını ziyaret ediyor. (Saat: 10.00-14.00)
 
BAKAN ÖZLÜ İZMİR’DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Urla muhtarları ve Sivil toplum kuruluşları ile toplantıya katılıyor, MARBLE Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarını ziyaret ediyor, AK Parti Gençlik Kollarının hazırladığı Genç Kürsü programına katılıyor. (Saat: 10.00-13.00-16.00)
 
BAKAN ARSLAN BURSA’DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Ahmet Arslan, Uludağ Ekonomi Zirvesine katılıyor. (Saat: 09.30)
-Bakan Arslan, Bursa’da çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. (Saat: 12.30-21.00)

 
BAKAN ÇELİK ANTALYA’DA
-AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu’nda konuşma yapıyor, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Amerika’dan Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan ile görüşüyor. (Saat: 14.15-15.30)
 
BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sarız ilçesini ziyaret ederek halkla buluşuyor. (Saat:11.00)
 
BAKAN AĞBAL MERSİN’DE
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile toplantıya katılıyor, Tarsus esnafını ziyaret ediyor, Mersin Ekonomi Platformu toplantısına katılıyor. (Saat: 10.00-13.00-14.30-19.30)
 
BAKAN YILMAZ İSTANBUL’DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul’da çeşitli programlara katılıyor. (Saat: 10.00-20.00)
 
BAKAN ELVAN MERSİN’DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Akdeniz Pazarcılar Esnaf Odası ile toplantıya katılıyor, Erdemli İlçe binasını ziyaret ediyor, Erdemli Limonlu Kumkuyu Arıtma Tesis Temel Atma Törenine katılıyor, muhtarlarla buluşuyor, STK’larla toplantıya ve Mersin Ekonomi Platformu toplantısına katılıyor. (Saat:9.30-12.00-14.00-15.00-17.00-19.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-AB'nin kuruluş anlaşması olarak kabul edilen 1957 tarihli Roma Anlaşması'nın 60. yıldönümü kapsamında AB liderleri ve 27 üye ülke lideri İtalya'daki zirvede bir araya gelecek.

SPOR

-A Milli Futbol Takımı, Moldova ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına Eskişehir'de başlayacak. (saat:18.30)
-Galatasaray Kulübü Yıllık Olağan Genel Kurulu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. (Saat:10.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.