Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

Gündemde Bugün-25 Mayıs 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere, Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunuyor.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kamu Denetçiliği Kurumunca düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde İdarenin Denetim Mekanizmalarının İncelenmesi Çalıştayı'na katılacak. (Saat:10.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i ziyaret edecek. (Saat:12.00)

BAŞBAKAN YANDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ümraniye Belediyesince Kozyatağı Hilton Otel'de İslam Ülkeleri Finans Zirvesi'ne ve İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde Zeynep Bodur Okyay'a fahri doktora beratının tevcih edilmesi törenine katılacak. (Saat:10.00-19.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Katılım Bankaları Birliği 16. Olağan Genel Kuruluna iştirak edecek. (Saat:10.00)

BAKAN SOYLU TRABZON'DA
-
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki 'Trabzon Günleri' açılışına katılacak. (Saat:11.00)
 
BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TOBB ve TSE arasında, Standardizasyon Faaliyetlerine Etkin Katılımın Sağlanmasına Dair İşbirliği Protokolü imza törenine katılacak. (Saat:09.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu İstanbul’da Greif Fabrikasını Ziyaret Edecek. (Saat:12.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU SLOVAKYA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,
ikili görüşmelerde bulunmak ve 12. Küresel Güvenlik Forumu'na (GLOBSEC 2017) hitap etmek üzere Slovakya’ya bir ziyaret gerçekleştirecek.

BAKAN ELVAN İSTANBUL'DA
-
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, CVK Park Bosphorus Otel’de 13. Kobi Zirvesi “Endüstriyel Dönüşümle, Geleceğin Kobi’leri” ne katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA
-
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ATO Congresium'da "3. Su Kayıp ve Kaçakları Türkiye Forumu"na katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN AKDAĞ CENEVRE'DE
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İsviçreki 70. Dünya Sağlık Asamblesi kapsamında çeşitli ülkelerden mevkidaşıyla ikili görüşmeler gerçekleştirecek, temaslarda bulunacak.

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
-
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT Müzesi- Sirkeci'de PTTCELL Lansman Törenine katılacak. (Saat:10.00) 

TBMM GÜNDEMİ
-
TBMM Genel Kurulunda, bazı uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin kanun tasarıları görüşülecek. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ve CHP Milletvekilleri, Gaye Usluer, Mustafa Balbay, Gülay Yedekci,  Muhammet Rıza Yalçınkaya - CHP Milletvekilleri, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP BALIKESİR Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın ve  Namık Havutça, HDP Van Milletvekili Lezgin Botan basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-13.00-13.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, Bitkisel üretim 1. tahmini'ni açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı Belçika'da gerçekleştirilecek. NATO'nun yeni karargahına taşınması dolayısıyla düzenlenen toplantıda liderler, terörle mücadele ve savunma harcamalarının artırılmasını ele alacak.
-NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı kapsamında ABD Başkanı Donald Trump, Belçika'da AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile görüşecek.

GÜNCEL
-
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, “Üzerinde Her Canın Hakkı Var, Bu Ramazan ve Her Zaman” olarak belirlenen 2017 yılı Ramazan teması ile birlikte, bu ay içerisinde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgilendirme toplantısı yapacak. (Saat:11.00)

SPOR
-
Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off turunda Gaziantep Basketbol-Beşiktaş Sompo Japan ve Galatasaray Odeabank-Anadolu Efes maçları oynanacak. (Saat:18.30-20.30)




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.