Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Gündemde Bugün - 25 Nisan 2016 Pazartesi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi’nin 54. Kuruluş yıldönümü törenine katılıyor, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Teşekkürler Türkiye Platformu Organizasyon Heyeti’ni kabul ediyor ve Esenboğa Havalimanı’ndan Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye hareket ediyor. (Saat: 10.30/13.45/15.30) 

TBMM GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu’nda uluslararası anlaşmalar görüşülüyor. (Saat: 14.00) 

BAKAN IŞIK’IN PROGRAMI

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ATO Congresium’da, Verimlilik Proje Ödülleri törenine katılıyor (Saat: 10.00) 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ’NDE

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nde

AB BAKANI VE BAŞMÜZAKERECİ VOLKAN BOZKIR'IN PROGRAMI

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AB Komisyonunun Genişleme ve Komşuluk Politikalarından sorumlu üyesi Johannes Hahn ile görüşecek ve Türkiye - AB

İş Dünyası Zirvesi'ne katılacak.  

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü ve AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00/12.30/13.00) 

SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor. 

SEKTÖREL GÜVEN ENDEKSLERİ

-Türkiye İstatistik Kurumu, Sektörel Güven Endeksleri’ni açıklıyor. (Saat: 10.00)

SPOR

-Spor Tota Süper Lig"in 30. hafta son karşılaşmasında Gaziantepspor kendi evinde Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. (saat 20:00) 

-52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.