Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2020 CEV Şampiyonlar Ligi

Gündemde Bugün-25 Nisan 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonunda düzenlenen Anayasa Mahkemesi 55. Kuruluş Yıl Dönümü Törenine, katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Moğolistan Büyükelçisi Bold Radvan'ın, Tayland Büyükelçisi Suvat Chirapant'ın, Kazakistan Büyükelçisi Abzal Saparbekuli'nin Güven Mektubu Takdim Törenine katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Benin Dışişleri Bakanı Aurelien Agbenonci’yi kabul edecek. (Saat:10.30-13.00-13.45-14.30- 16.00)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yüce Divan Salonu'nda düzenlenecek Anayasa Mahkemesi 55. Kuruluş Yıldönümü törenine katılacak. (Saat:10.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa Mahkemesi 55. Kuruluş Yıl Dönümü Törenine ve Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Törenine katılacak. (Saat:10.30-19.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
Anayasa Mahkemesi 55. Kuruluş Yıldönümü törenine katılcak ve Genel Merkezde PM toplantısına başkanlık edecek. (Saat:10.30-12.00) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK CENEVRE'DE
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, BM Cenevre Ofisi'nde düzenlenecek “Yemen'deki İnsani Krize İlişkin Üst Düzeyli Taahhüt Konferansı”nda Türkiye’nin Yemen’deki drama bakışı ve sağlanacak yardım konusunda konuşma yapacak, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr ile ikili görüşmelerde bulunacak.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ÖZBEKİSTAN'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,
Özbekistan’a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret vesilesiyle gerçekleştirilecek görüşmelerde, iki ülke arasındaki ilişkilerin ve işbirliğinin karşılıklı yarar temelinde her alanda daha da geliştirilmesi imkanları değerlendirilecek; iki ülkeyi ilgilendiren bölgesel ve uluslararası meseleler konusunda görüş alışverişinde bulunulacaktır.

BAKAN ZEYBEKCİ DUBLİN'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İrlanda’da düzenlenen Türk Günü kapanış oturumuna katılacak, İrlanda İş, Girişimcilik ve Yenilik Bakanı Mary Mitchell O’Connor ve İrlanda Dışişleri ve Ticaret Bakanı Charles Flanagan ile de ikili görüşme gerçekleştirecek.

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Holiday Inn / Ankara'da Şehircilik Şurası Sonuç İstişare Toplantısına katılacak. (Saat:14.30) 


DÜNYA-DİPLOMASİ
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci askerden üçü, Türkiye'nin yeni iade talebine ilişkin Atina Temyiz Mahkemesinde hakim karşısına çıkıyor.

GÜNCEL
-Anayasa Mahkemesinin 55. kuruluş yıl dönümü kapsamında ,Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yüce Divan Salonu'nda düzenlenecek törenin açılışında konuşacak.

SPOR
-Fenerbahçe, Basketbol THY Avrupa Ligi play-off üçüncü maçında sahasında Yunanistan'ın Panathinaikos Superfoods takımıyla karşılaşacak. (Saat:20.45)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.