Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-25 Şubat 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR Ekspo Fuar Merkezi'nde 4. CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'na katılacak. (Saat:14.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Arena'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı ile partisinin MKYK toplantısına katılacak. Saat:11.00-15.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Polat Otel'de Trakya ve Balkan Dernekleri Federasyonu ile toplantı, Hilton Otel'de Gençlerle Toplantı ve Leyla Gencer Kültür Merkezi'nde Genişletilmiş 3. Bölge Toplantısına katılacak. Kılıçdaroğlu ayrıca, Prof. Dr. Necmettin Erbakan' Anma Programına katılacak. (Saat:10.00-13.00-15.00-19.30)    

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ İSTANBUL'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Genç MÜSİAD’ın 12. Genel Kurul Toplantısı’na katılacak. (Saat:10.30)

KÜLTÜR SANAT

-Balkan müziğinin ünlü ismi Goran Bregovic, rock grubu Bijelo Dugme ile Türkiye’de ilk kez sahneye çıkacak. (Saat:21.00)

GÜNCEL
-Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Ankara Büyükelçileri, yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda ismin katılacağı, İlim, Fikir, Devlet ve Dava Adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma Programı  Ankara Meyra Palace Hotel’de gerçekleştirilecektir. (Saat:19.30)

SPOR
-
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 3 maç ile devam edilecek. Aytemiz Alanyaspor-Adanaspor, Akhisar Belediyespor-Antalyaspor ve Atiker Konyaspor-Trabzonspor maçları oynanacak. (Saat:15.00-16.00-19.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor-Beşiktaş Sompo Japan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, Demir İnşaat Büyükçekmece-Banvit ve Best Balıkesir-TOFAŞ maçları oynanacak. (Saat:16.00-16.00-17.00-18.00)
-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 19. haftasında Adana ASKİ-Fenerbahçe, İstanbul Üniversitesi-Galatasaray, Yakın Doğu Üniversitesi-Girne Üniversitesi, Bellona AGÜ-Hatay Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş-Tosyalı Toyo Osmaniye ve Mersin Büyükşehir Belediyespor-BOTAŞ karşılaşmaları yapılacak. (Saat:14.00-15.30-16.00-16.00-16.00-18.30)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.