Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları İsrail Afrin Hakkari Muhbir bugünün gündem özeti ysk çin pkk turizm

Gündemde Bugün-26 Aralık 2016 Pazartesi
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-
Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli açılışına katılacak . (Saat:13.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli açılışına katılacak ve Nasrullah Meydanında konuşma yapacak. (Saat:13.30-15.30)
-
Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul ediyor. (Saat: 18.30)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU EDİRNE VE TEKİRDAĞ'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Karaağaç Köprüsünde incelemelerde bulunacak, İşadamları Ve STK Temsilcileri ile Toplantı yapacak, Kariyer Merkezi Açılışına katılacak, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde Üniversite Öğrencileri ile buluşacak, Uzunköprü'de Sivil Toplum Kuruluşları-İş Adamları-Köy ve Mahalle Muhtarları ile toplantı yapacak, AK Parti Keşan İlçe Teşkilat Binasının açılışına katılacak, Keşan'da STK-İş Adamları, Köy ve Mahalle Muhtarları ile toplantı yapacak. Tekirdağ'da ise STK-İş Adamları-Köy Ve Mahalle muhtarları ile toplantı yapacak. (Saat:09.00-09.30-10.45-11.00-13.30-15.00-15.45-19.00)  

BAKAN ÇAVUŞOĞLU KATAR'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar'a düzenlediği çalışma ziyareti kapsamında Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile baş başa ve heyetler arası görüşmede bulunacak.

BAKAN ARSLAN ILGAZ'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın teşrifleri ile gerçekleştirilecek Ilgaz Tüneli Açılış Töreni’ne katılacaktır. (Saat:13.30) 

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından düzenlenen "Celaleddin Ökten Ödülleri Töreni"ne katılacak. (Saat:19.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-
TBMM Anayasa Komisyonu, başkanlık sistemini öngören Anayasa değişikliğini görüşmek üzere toplanıyor. (Saat: 11.00)

EKONOMİ
-TÜİK, aralık ayına ilişkin sektörel güven endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)


KÜLTÜR-SANAT
-İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğünce düzenlenen "Türkçemizin Soylu Sesi Yûnus Emre’ye Saygı" programında Yunus Emre konuşulacak. (Saat:14.00)
-Cemil Meriç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğünce düzenlenen “Doğumunun 100. Yılında Cemil Meriç” adlı programla anılacak. (Saat:19.00)


GÜNCEL
-
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. (Saat:13.00)
-Sosyal Güvenlik Kurumu ile PTT A.Ş. arasında, kapsamında ilaç bulunan gönderilerin taşınmasına ilişkin protokol imzalanacak. (Saat:12.30)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 16. haftası, Trabzonspor-Fenerbahçe, Gençlerbirliği-Bursaspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:20.00-19.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.