Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu HAVA HAREKATI cumhurbaşkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC CUMA GÜNÜ kredi ihracı cumhurbaşkanı erdoğan bıst 100 endeksi ekipler

Gündemde Bugün-26 Ekim 2016 Çarşamba
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN\'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Muhtarlar Toplantısına katılacak, Sudan Dışiişleri Bakanı İbrahim Ahmed Abdulaziz Gandur'u ve Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Buşati'yi ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:13.00-16.30-18.30)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Arnavutluk Dışişleri Bakanı Di̇tmi̇r Buşati ile Sudan Dışişleri Bakanı İbrahim Ahmed Abdulaziz Gandur'u ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.00-15.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sudan Dışişleri Bakanı İbrahim Ghandour ile baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından Dışişleri Bakanlığı Resmi Konutunda ortak basın toplantısı düzenleyecek.
-Çavuşoğlu, ayrıca Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Buşati ile baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından resmi konutta ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:09.15-09.30-10.30-11.15-11.30-12.45)

BAKAN BOZDAĞ AMERİKA'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ABD Adalet Bakanı Loretta Lynch ile FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesi konusunu ele alacak.

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
-
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü Ticaret Komitesi  III. Dönem Toplantısı ve İş Forumu ile Ortak Ticaret Ofisinin açılışına katılacak. (Saat:10.00-12.00-15.00)

BAKAN IŞIK BRÜKSEL'DE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Brüksel'de NATO Savunma Bakanları Toplantısına katılacak. (TSİ:15.30)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi temel atma törenine katılacak, yeni havalimanının bağlantı yollarında incelemede bulunacak. (Saat:12.00-15.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İran Tarım Seferberliği Bakanı Mahmud Hojjati ile basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:12.00)

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yaş meyve sebze halini ziyaret edecek ve 7. Yöresel Ürünler Fuarı'nın açılışına katılacak. (Saat:06.00-06.30-11.00)

BAKAN ÖZHASEKİ MALATYA'DA
-Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Uluslararası Kentsel Su ve Atık Yönetimi Sempozyumuna katılacak, Malatya Valiliği'ni, Malatya AK Parti İl Başkanlığını, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ziyaret edecek ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yapılan Çalışmaları inceleyecek. (Saat:09.30-11.00-11.30-13.30-16.15)

BAKAN SAYAN KAYA İSTANBUL'DA
-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Radisson Blu Conference Airport Hotel'de düzenlenecek "İslam İşbirliği Teşkilatına Üye Ülkelerde Engelli Bireylerin İstihdamı Konferansı"na iştirak edecek. (Saat:09.30)

BAKAN EROĞLU ANTALYA VE BURDUR'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'da, "10. ICOLD Avrupa Kulübü Sempozyumu" açılış törenine katılacak. (Saat:09.00)

-Burdur'da, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek Eroğlu, DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış töreni ile "Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları" dağıtımına ve koordinasyon toplantısına iştirak edecek. (Saat:13.00-15.30)

TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Genel Kurulu'nda,
Bilirkişilik Yasa Tasarısı ele alınacak. (Saat:14.00)

KOMİSYON TOPLANTISI

-15 Temmuz (FETÖ/PDY) Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nda, Genelkurmay eski Başkanı Işık Koşaner, Aleksandr Dugin ve Emin Arslan sunumlar yapıyor. (Saat: 11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, HDP Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-13.00-13.30-14.00)

EKONOMİ
-TÜİK, ağustos ayı katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

KÜLTÜR-SANAT
-İranlı yönetmen Mecid Mecidi'nin "Hz. Muhammed: Allahın Elçisi" filminin gala gösterimi Kanyon AVM'de yapılacak. (Saat:20.00)

SPOR
-Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. turuna 12 maçla devam edilecek. Trabzonspor, Spor Toto 3. Lig ekibi Çorum Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat:14.15)
-Türkiye Basketbol Federasyonunun olağan genel kurul toplantısı Ankara'da gerçekleştirilecek. (Saat:11.00)
-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe-Zalgiris Kaunas, Maccabi FOX-Galatasaray Odeabank müsabakaları yapılacak. (Saat:20.45-21.05)
-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde grup maçları başlayacak. A Grubu'nda Mersin Büyükşehir Belediyespor, Fransa'nın BLMA ekibini konuk edecek. (Saat:18.30)
-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan, Sırbistan'ın Partizan, Banvit ise Almanya'nın Fraport Skyliners takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00-21.00)
-Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda Gaziantep Basketbol, Romanya'nın Napoca takımını ağırlayacak. (Saat:19.00)
-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Dinamo Novosibirsk-Canik Belediyespor, Bellona AGÜ-Pinkk Pecsi ve Galatasaray-TTT Riga maçları oynanacak. (Saat:15.00-18.00-20.00)




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.