Öne Çıkanlar çin çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılında kaç çift evlendi 2023 yılı aralık ayına ilişkin İnşaat maliyet endeksi Ltd. finansal sonuçları

Gündemde Bugün - 26 Haziran 2016 Pazar Gündemi
BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, şehit ailelerine iftar yemeği veriyor. (Saat: 20.30)
 
BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Akçakoca'da, partisinin ilçe teşkilatının düzenlediği iftara katılıyor. (Saat: 20.39)
 
BAKAN SOYLU KOCAELİ'NDE
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Pirelli'nin İzmit Kocaeli Fabrikası'nda düzenlediği iftara katılıyor. (Saat: 20.50)
 
BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bağcılar Halk Sarayı'nda, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'nin düzenlediği iftara katılıyor ve iftar öncesi bir konuşma yapıyor. (Saat: 19.30)
 
BAKAN ÇELİK İSTANBUL'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İstanbul Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde, İstanbul İli Kırmızı Et Sektör Toplantısı'na katılıyor. (Saat: 14.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ VE MUĞLA'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Beyağaç ve Kale'de ziyaretlerde bulunacak.
- Muğla Vali̇li̇ği̇ni ve AK Parti̇ İl Başkanlığını zi̇yaret edecek Zeybekci, Muğla'daki i̇l i̇ftarına iştirak edecek.
(Saat: 13.30-17.30-Muğla-19.30-20.00)
  
MECLİS GENEL KURULU
-Meclis, 1 Temmuz’da tatile girmeyecek ve çalışmalarına devam edecek. Haftaya Lübnan Tezkeresi ile başlayacak olan Meclis’te Yargı Paketi görüşülecek.  Yargıtay ve Sayıştay’ın yapısını değiştiren tasarıyı görüşecek olan Meclis daha sonra bayram tatiline girecek.

DÜNYA-DİPLOMASİ
-İspanya'da erken genel seçimler yapılacak.
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ, Suriye, Filistin, Mısır, Irak, Sudan ve Yemen'den ülkemizde misafir olan Muhacir Alimlerle iftar yemeğinde biraraya gelecek.

SPOR
-2016 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Fransa-İrlanda Cumhuriyeti, Almanya-Slovakya ve Macaristan-Belçika maçları oynanacak. (Saat:16.00-19.00-22.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.