Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu rusya tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd

Gündemde Bugün-26 Mayıs 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa Stadyumunda Önder Mezunuyet Törenine katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu,  Orhangazi Özel Bil Koleji Açılış Törenine Ve Bursa Teknik Üniversitesi Mezuniyet Törenine Katılacak. (Saat:14.00-16.00)

BAKAN SOYLU İSTANBUL'DA
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Meslek Yüksek Okulu yemin ve mezuniyet törenine katılacak(Saat:10.00)

BAKAN ALBAYRAK İSTANBUL'DA
-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği 10. Sektör Toplantısı'na katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'da Rüzgarlı Camisi'nin açılışına katılacak. (Saat:12.00)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde  Bilim ve Sanat Ödülleri Törenine katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ VE İSTANBUL'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İncesu Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine, Melikgazi Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm Temel Atma Törenine, Kayseri İÇEM Vakfı 15 Temmuz Şehitleri Anısına 248 Bin Fidan Dikim Törenine katılacak ve İstanbul’da Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması Ödül Törenine katılacak. (Saat:11.00-13.30-14.30-19.00)

EKONOMİ
-
Türkiye İstatistik Kurumu, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin sanayi işgücü girdi endekslerini, ticaret ve hizmet endekslerini ve mayıs ayı ekonomik güven endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
İtalya'nın Taormina beldesinde 43. G7 liderler zirvesi, ABD, Almanya, İngiltere, Japonya, Fransa, Kanada, İtalya'dan oluşan endüstrileşmiş 7 ülke ve AB liderlerinin katılımıyla başlayacak.

GÜNCEL

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem SGK toplantı salonunda Basın Toplantısı yapacaktır. (Saat:11.00)
-TZOB Genel Başkanı Bayraktar, TZOB Genel Merkezi’nde Ramazan ayı öncesinde üretici ve market fiyatları ile ilgili  basın toplantısı yapacak. (Saat:10.30)

SPOR
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off turunda Banvit-Darüşşafaka Doğuş ve TOFAŞ-Fenerbahçe maçları oynanacak. (Saat:18.30-20.30)





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.