Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gündemde Bugün-26 Nisan 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Milli Eğitim Bakanlığınca, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında ikinci dönem merkezi ortak sınavlarının birinci gün oturumları gerçekleştirilecek.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Mohamed Abdullahi Farmajo’yu Resmi Tören ile karşılayacak, Başbaşa ve Heyetler Arası Görüşme yapacak, nlaşmaların İmza Töreni ve Ortak Basın Toplantısı yapacak ve Somali Cumhurbaşkanı Mohamed Abdullahi Farmajo onuruna akşam yemeği verecek. (Saat:16.30-16.45-18.30-19.00)    

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Somali Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Muhammed Abdullah Muhammed ile görüşecek. (Saat:11.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşüyor. (Saat:12.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)

BAŞBAKAN YANDIMCISI CANİKLİ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İstanbul Sanayi Odası Nisan ayı Meclis toplantısında "Referandum sonrası Türkiye'nin yeni vizyonunun ekonomi ve sanayi açısından önemi" konulu konuşma yapacak. (Saat:15.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay Ve Bağlı Sendikaların Genel Başkanları İle Birlikte “Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü” Toplantısına Katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal,Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ve Türkiye Bankalar Birliği’nce (TBB) ortaklaşa düzenlenen “Türk Bankacılık Sektöründe Suç Gelirlerinin Aklanması veTerörün Finansmanı İle Mücadele Çalıştayı”nın açılış konuşmasını yapacak. (Saat:10.00)

BAKAN IŞIK ANKARA'DA
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği Genel Kuruluna katılacak. (Saat:11.30)

BAKAN ARSLAN BURSA'DA
-
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bursa Valililğini Ziyaret edecek ve Karayolu Bölge Müdürleri Toplantısına katılacak. (Saat:15.00-15.30)

BAKAN AVCI SARAYBOSNA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bosna Hersek'te Çocuk Şenliğine katılacak ve Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyinin Boşnak üyesi Bakir İzetbegovic ile görüşecek.

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan Basın Toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)

SPOR
-
Futbolda Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. (Saat:20.45)
-Basketbol THY Avrupa Ligi play-off serisinde Anadolu Efes, Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile Darüşşafaka Doğuş ise İspanya'nın Real Madrid takımı ile karşılaşacak. (Saat:19.30-21.15)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.