Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları Afrin ysk Hakkari Muhbir çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı

Gündemde Bugün-27 Ağustos 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
-
Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM İSTANBUL'DA
-Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'daki Başbakanlık Ofisi'nde, Pakistan'ın Pencap Eyaleti Başbakanı Muhammed Şahbaz Şerif'i ve Türk Konseyi Genel Sekreteri Ramil Hasanov'u kabul ediyor. (Saat: 12.30/14.00)
-Başbakan Yıldırım, Ülker Arena'da, 2. Uluslararası Türkçe Bayramı'na katılıyor. (Saat: 16.00)

CHP GENEL BAŞKANI AMASYA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merzifon Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'ne iştirak edecek. (Saat:15.00)
 
BAKAN ÖZLÜ İZMİR’DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, çeşitli programlara katılıyor. (Saat: 10.30-15.00)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Valiliği ziyaret edecek, Liman - Hal ve Bekirde köprülü kavşakları ile Aydıncık Gözce ve Aydıncık Belediyesi temel atma törenlerine katılacak, Aydıncık ve Gülnar'da muhtarlarla buluşacak, Gülnar'da 100. Yıl Buluşması programına iştirak edecek, Büyükeceli 4 tüneli inceleyerek şantiyede i̇şçilerle yemek yiyecek. (Saat:10.00-20.00) 
 
BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kadir Has Stadyumu’nda, il müftülüğünün düzenlediği Suriye’ye 20 yardım TIR’ının gönderilmesi etkinliğine katılıyor. (Saat: 15.30)

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Etnospor Konfederasyonunun düzenlediği Etnospor Kültür Festivalini ziyaret edecek.eTNOSPOR festivali ziyaret edecek. (Saat:13.00)
 
DÜNYA-DİPLOMASİ
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR
-Dünya Etnospor Konfederasyonunun düzenlediği Etnospor Kültür Festivali, Küçükçekmece'de sürüyor.
-Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa-Adanaspor, Akhisar Belediyespor-Galatasaray, Gaziantepspor-Trabzonspor maçları yapılacak.
(Saat:19.30-21.45)
-TFF 1. Lig 2. hafta mücadelesinde Eskişehirspor-Şanlıurfaspor, Elazığspor-Boluspor ve Adana Demirspor-Denizlispor maçları yapılacak. (Saat:21.45)
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.