Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

Gündemde Bugün-27 Eylül 2016 gündemi
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-Meclis Başkanı İsmail Kahraman, 26. Dönem 1. Yasama Yılı Değerlendirme Toplantısı yapacak (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pirsultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezinde CHP PM Üyesi Ali Öztunç’un Kayınpederi Sadık Görgülü’nün cenaze törenine katılacak. (Saat:10.30)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tokat Turhal'da“Geçmişten Günümüze Türkiye’de Şeker” programına katılacak. (Saat:15.00) 

HDP EŞ GENEL BAŞKANI DEMİRTAŞ BRÜKSEL'DE
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve beraberindeki heyet, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikasından Sorumlu Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve AB Komisyonu'nun Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannesn Hahn'la ayrı ayrı görüşecek.

HDP EŞ GENEL BAŞKANI YÜKSEKDAĞ ANKARA'DA
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, parti genel merkezinde, Avrupa Konseyi İnsan Hakları Komiseri Nils Muiznieks ile bir araya gelecek.(Saat:17.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'u kabul edecek. Heyetlerarası görüşme yaptıktan sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.15-12.15)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, AR-GE Merkezleri Zirvesine katılacak ve AR-GE Stantları Ziyareti gerçekleştirecek (Saat:10.00-11.30)

BAKAN IŞIK AZERBAYCAN'DA

-Milli Savunma Bakani Sayin Fikri Işık, 2. Azerbaycan Uluslararasi Savunma Sanayi Fuari Resmi Açilis Törenine katılacak. (Saat:09.00)
-
Milli Savunma Bakani Sayin Fikri Işık,
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilecek. Bakan Işık, Savunma Bakanı Zakir Hasanov ve Savunma Sanayii Bakanı Yaver Camalov ile ikili görüşmelerde bulunacak.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı Üye ülkeleri Kamu İstihdam kurumları AGI II. toplantısına katılacak.(Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türksat ve Inmarsat arasındaki işbirliğinin kapsam ve ürün tanıtım programına katılacak. (Saat: 11.00)
-Ulaştırma,
Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası’nın (İNTES) Geleneksel Toplantısı’na katılacak. (Saat:18.30)

BAKAN AVCI BAKÜ'DE
-
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Azerbaycan'da, Çok Kültürlü Toplum ve Turizm başlıklı toplantıya katılacak, Dünya Turizm Günü kokteyline iştirak edecek, mevkidaşı Ebülfes Garayev, Türk Kültür ve Miras Vakfı Başkanı Günay Efendiyeva ve Azerbaycan Yazarlar Birliği üyeleriyle görüşecek, Yunus Emre Bakü Türk Kültür Merkezi'ni ziyaret edecek.

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile görüşecek. (Saat:12.00)


TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.30)


EKONOMİ
-
Türkiye İstatistik Kurumu, gelir ve yaşam koşulları araştırması bölgesel sonuçlarını açıklıyor. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında ve sonrasında yaşanan olaylar hakkında bilgi almak ve hasar gören yerlerde incelemede bulunmak amacıyla TBMM'yi ziyaret edecek. (Saat:13.45)
 
KÜLTÜR SANAT
-Sermiyan Midyat'ın yeni filmi "Bir Baba Hindu"nun galası Harbiye Açıkhava'da yapılacak. (Saat:20.00)

SPOR
-
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2017 Dörtlü Final organizasyonunun İstanbul'da yapılacak olması nedeniyle Four Seasons Bosphorus Otel'de düzenlenecek imza törenine katılacak. (Saat:10.00)
-Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı öncesi, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. Dinamo Kiev Teknik Direktörü Serhiy Rebrov, Vodafone Arena'da basın toplantısına katılacak. Ukrayna temsilcisi son antrenmanını Vodafone Arena'da yapacak.
Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. (Saat:16.00-18.00-18.30-19.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.