Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Gündemde Bugün-27 Şubat 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Rustam Azimov'u Beylerbeyi Sarayı'nda kabul edecek. (Saat:17.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'yi Çankaya Köşkü'nde kabul edecek ve Çankaya Köşkü'nde düzenlenecek Bakanlar Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek. (Saat:12.00-14.00)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde MYK Toplantısına Başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hilton Bosphorus Otel'de Türkiye-Özbekistan İş Forumu'na katılacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:
11.30)

EKONOMİ
-TÜİK geçen yılın dördüncü çeyreğine ilişkin Sanayi İşgücü Girdi Endeksleri ile Ticaret ve Hizmet Endekslerini, bu yılın şubat ayına ilişkin Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

KÜLTÜR-SANAT
-Modern Türk Tiyatrosu'nun kurucusu kabul edilen Türk Tiyatrosu'nun duayen ismi Muhsin Ertuğrul "Ustalara Saygı" kuşağında Fulya Sanat merkezi'nde düzenlenecek gecede anılacak. (Saat:20.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası Türk Telekom Arena'da Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle tamamlanacak. (Saat.20.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftası, Muratbey Uşak-Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş-Trabzonspor Medical Park müsabakalarıyla tamamlanacak. (Saat:18.00-20.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.