Öne Çıkanlar galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk uyuşturucu netaş çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı bütçesi ne kadar çalışma bakanlığı mercedes benz Gıda ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SÜLEYMAN SOYLU çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çalışma bakanı

Gündemde Bugün-27 Temmuz 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde
Meksika Büyükelçisi Bernardo Cordova Tello’nun Güven Mektubunu ve Rusya Büyükelçisi Aleksey V. Erkhov’un Güven Mektubunu kabul edecek. (Saat:15.00-15.45)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Türkiye'de yatırımı bulunan Alman Firmaların Yöneticileri ile toplantı yapacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Türk Tasarım Danışma Konseyi 16.Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN DEMİRCAN ANKARA'DA
-Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Dr. Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde "Sezaryen Oranlarının Azaltılmasında Etkili Yöntemler" konulu sempozyuma katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU BELARUS'TA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belarus'un başkenti Minsk'te düzenlenecek, Türkiye-Belarus Karma Ekonomik Komisyon (KEK) toplantısına katılacak.

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA VE MUĞLA'DA
-
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara Hilton Inn Garden'da  Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması Ödül Törenine katılacak ve Muğla'da Deniz Kaplumbağası ( Caretta Caretta ) Yavru Bireylerinin Denize Salınması Törenine katılacak. (Saat:14.00-20.00)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul'da
HDP’lİ Faysal Sarıyıldız ile Tuğba Hezer’in milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin oylama yapılacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ve CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm Basın Toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.0 0-12.30-13.00-13.30)     

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs ayı katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.


SPOR
-UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turu ilk maçında  Fenerbahçe, Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile deplasmanda karşılaşacak. (Saat.20.00)



 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.