Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan Hakkari kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

Gündemde Bugün-28 Eylül 2016 Çarşamba
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Milli Güvenlik Kurulu toplantısına başkanlık edecek. (Saat:14.00)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tokat'ta
 Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatı ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ile Kahvaltı yapacak, Pancar Üreticileri ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarına seslenişte bulunacak ve Turhal Şeker Fabrikası ziyaret edecek. (Saat:09.30-11.00-12.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim uygulama merkezi temel atma törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN İZMİR'DE
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sabuncubeli Tünelinde, İzmir-İstanbul Otoyolu İnşaatında, Tepeköy Demiryolu Hattında, Adnan Menderes Havalimanında incelemelerde bulunacak ve İzmir Valiliğini ziyaret edecek. (Saat:12.30-13.30-15.00-16.30-18.30)    

BAKAN ZEYBEKCİ VE ALBAYRAK DENİZLİ'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, birlikte ADM GDZ Çağrı merkezinin açılılışına katılacaklar ve Denizli Valiliği'ni, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı, Denizli AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecekler. (Saat:13.00-10.30-11.10-11.50)

BAKAN ÇELİK İSTANBUL'DA
-Gida, Tarim ve Hayvancilik Bakani Faruk Çelik, TÜSIAD’in yarin Istanbul’da düzenleyecegi “Yapisal Sorunlar Perspektifinden Verimlilik ve Gida Enflasyonu” konulu konferansin açilis konusmasini yapacak. (Saat:10.00)   

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Doğu ve Güneydoğu İlleri Cazibe Merkezleri Koordinasyon Toplantısı"nda yer alacak. (Saat:14.30)


TBMM BASIN TOPLANTILARI
-MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP İstanbul Milletvekili Ömer Süha Aldan ve HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00-11.30-13.30)

EKONOMİ

-TÜİK, 2015 yılı kültürel miras istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

KÜLTÜR-SANAT
-Avrupa Homeros Şiir ve Sanat Madalyası ödülünü kazanan şair Ataol Behramoğlu'na ödülü, Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı’nda düzenlenecek törenle kurul başkanı şair-yazar Dariusz Lebioda tarafından takdim edilecek. (Saat:18.00)
-Onursal Başkanlığını Doğan Hızlan'ın yaptığı, 50 yazar ve şairin katılımıyla gerçekleşecek "9. Uluslararası İstanbul Şiir ve Edebiyat Festivali" açılış töreni, Pera Palas'ta gerçekleştirilecek. (Saat:19.00)

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta, A, B, C ve D gruplarında yapılacak maçlarla tamamlanacak. B Grubu'nda yer alan Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile Vodafone Arena'da karşılaşacak. (Saat:21.45)
-Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eşleşmelerinin kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki merkezinde yapılacak. (saat:14.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.