Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gündemde Bugün-28 Mart 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.
-YGS Sonuçları açıklanıyor. 2 milyon 265 bin 902 aday YGS Sonuçlarının açıklanmasını heyecan içinde bekliyor. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da Toplu Açılış Törenlerine katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Pakistan Ulusal Meclisi Başkanı Serdar Ayaz Sadık'ı kabul edecek. (Saat:15.00-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Karaman'da valiliği ziyaret ediyor ve miting düzenliyor. (Saat:12.15-15.00
-Başbakan Yıldırım, Niğde'de miting düzenliyor, valiliği ziyaret ediyor ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından onuruna verilen akşaö yemeğine katılıyor. (Saat: 16.00/17.30/18.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU GEBZE VE ANKARA’DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gebze Holiday İnn Otel’de Muhtar ve Azalarla Kahvaltıda bir araya gelecek, Darıca’da Fabrika/Tekstil Atölyesi’nde 600 Kadın İşçi ile Öğle Yemeği’nde bir araya gelecek, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde STK’larla Toplantı, Gebze Organize Sanayi’de OSB İş Adamları ile Toplantı yapacak ve CNN TÜRK'te Doğan TV Ankara Temsilcisi Hakan Çelik’in ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın sunacağı 'Kılıçdaroğlu ile Özel' programına katılacak. (Saat:10.00-12.00-14.00-16.00-21.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bağcılar Belediyesi ve SETA tarafından düzenlenen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yerel Yönetimler Sempozyumu"na katılacak. (Saat:10.00)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA’DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)
 
BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL’DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Pulman Otel ‘de Kayseri - Nevşehir Dernekleri ile bir araya gelecek, Ak Parti Bahçelievler Kadın Kolları'nın Çalışmasına İştirak  edecek, Merter Ak Çarşı Esnafı ile Buluşacak, Güngören İlçesi Müteahhit, Mimar, Mühendis ve Emlakçı Temsilcileri ile Toplantı yapacak, Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde Esenler İlçesi Müteahhit ve Mimarlar ile Toplantı yapacak, Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde Esenler İlçesi Kayseri Dernekleri Buluşacak ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi ‘nde  Sarıyer İlçesi Mülkiyet Sorunları ve Yerinde Dönüşüm Konusunda; Muhtarlar, STK ve Kanaat Önderleri ile Halk Buluşmasında bir araya gelecek. (Saat:09.30-11.00-12.00-14.00-16.00-17.30-19.00)

BAKAN ZEYBEKCİ ANKARA'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Yunanistan Milli Günü resepsiyonuna katılacak. (Saat:19.00)

BAKAN YILMAZ KİLİS’TE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ve Okul Müdürleri İle Toplantı’ya Katılacak, Esnaf Ziyaretinde bulunacak, Belediye Konağı Açılışına katılacak, Kilis Valiliği’ni ziyaret edecek ve Milli Eğitim Bakanı Gençlerle Buluşuyor Adlı Program’a katılacak. (Saat:12.00-13.30-14.30-15.00-15.30)

BAKAN ÇELİK ARNAVUTLUK’TA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, The Plaza Tirana Otel’de Türk işadamları heyeti ile kahvaltı’da bir araya gelecek, Arnavutluk-Türkiye Tarım İş Forumu Açılış Oturumuna katılacak, Arnavutluk Cumhuriyeti Tarım, Kırsal Kalkınma ve Su Yönetimi Bakanı Edmond Panariti ile görüşme yapacak, Ortak Basın Toplantısı ve İmza Törenine katılacak, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bujar Nishani tarafından kabul edilecek ve Tiran İşitme Engelli Çocuklar Enstitüsü’ne TİKA tarafından yaptırılan spor alanları ve yatakhanenin açılışına katılacak. (Saat:09.30-11.30-12.45-13.30-15.30-16.30) 

BAKAN AVCI ESKİŞEHİR'DE
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Taşbaşı Çarşısı esnafıyla bir araya gelecek, Erzurumlular Hemşehri Derneğini ziyaret edecek. (Saat:12.00-19.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılına ilişkin Canlı Hayvan ve Hayvansal Ürün Fiyatları ve Üretim Değeri verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00) 
-Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından, Hakkari, Şırnak, Cizre, İdil, Silopi ve Yüksekova doğalgaz dağıtım ihalesi yapılacak, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, ihalenin ardından değerlendirme konuşması yapacak. (Saat:14.30)

GÜNCEL
-Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal,
referandum kampanyası çerçevesinde Bergama Demokrasi için Güçbirliği Paltformu tarafında organize edilen “Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz” konulu panele konuşmacı olarak katılacak. (Saat:20.00)

SPOR

-Spor Toto Basketbol Süper Ligi 23. haftası, Galatasaray Odeabank-Halk Enerji TED Ankara Kolejliler maçıyla tamamlanacak. (Saat:17.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.