Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün - 28 Mayıs 2016

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAŞBAKAN YILDIRIM DİYARBAKIR'DA
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım Diyarbakır'da aralarında Diyarbakır Havalimanı Açılış Töreni’nin de dahil olduğu faaliyetlere katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan beraberindekilerle, çok sayıda proje ve inşaatın açılışı ve başlangıcı dolayısıyla düzenlenen törene katılıp bir konuşma yapacak.


-CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA
-CHP Genel BAşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy Botanik Park’ta sağlıkçılarla bir araya gelecek. CHP İstanbul İl Sağlık Komisyonu tarafından Bakırköy Botanik Park’ta gerçekleştirilecek toplantıya Tabipler Odası, Diş Hekimleri Odası, Veterinerler Odası ve Eczacılar Odası üyesi bin sağlıkçı katılacak. Toplantıda oda temsilcileri, sağlık alanında karşılaştıkları problemler ve çözüm önerileriyle ilgili sunum yapacak. Kılıçdaroğlu burada bir konuşma yapacak.
-CHP lideri Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde İstanbul muhtarlarıyla buluşacak.


-MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL AFYON'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gelir İdaresi Başkanlığı’nca düzenlenecek olan “2016 Yılı Çalışmalarının ve Hedeflerinin Değerlendirilmesi” toplantısına katılacak ve açılış konuşmasını gerçekleştirecek. Etkinlik NG Güral Afyon Wellness Convention Hotel'de olacak.


-EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE
-Bakan Zeybekci, TÜRKONFED 38. Girişim ve İş Dünyası Konseyi Orta Demokrasi Tuzağından Çıkışta Özel Sektörün Rolü Paneli'ne katılacak. 3. Sanayi Esnafı Hayır Yemeği'ne katılacak olan Bakan, ziyaretler gerçekleştirecek ve bir nikahta şahitlik yapacak. Bakan Zeybekci AK Parti Denizli İl Danışma Toplantısı'na katılıp konuşacak.

-BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI FARUK ÖZLÜ DÜZCE'DE
-AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Özlü daha sonra esnafla biraraya gelecek.

-DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF DR GÖRMEZ HİCRİ TAKVİM BİRLİĞİ KONGRESİNDE
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ, sabah, İstanbul Hilton Bosphorus’ta (Harbiye) düzenlenecek  “Uluslararası Hicri Takvim Birliği Kongresi” açılışına katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.