Gündemde Bugün-28 Şubat 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslamabad’da düzenlenecek 13. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Zirvesi’ne katılmak üzere İstanbul Havalimanı'ndan Pakistan'a hareket edecek. (Saat:11.00)

BAŞBAKAN YANDIMCISI KURTULMUŞ SAMSUN'DA
-Başbakan yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, "28 Şubat Darbesi, Toplumsal Etkileri ve Yeni Anayasa Süreci" konulu panelin açılış konuşmasını yapacak, Bafra'da "İlçe Danışma Meclisi Toplantısına" katılacak, Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşmasında "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi"ni anlatacak. (Saat:13.00-21.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU PAKİSTAN'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 13. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nin Bakanlar Konseyi toplantısına katılacak ve burada bir konuşma yapacak.


BAKAN ZEYBEKCİ GEBZE'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, P&G Türkiye 30. Yıl Gebze Fabrika Yatırımları Resmi Açılış Törenine katılacak. (Saat:10.30) 

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Sırbistan Başbakan Yardımcısı, Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljajıc ile görüşecek. (Saat:14.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ANKARA'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bakanlığın konferans salonunda düzenlenecek "20. Yılında 28 Şubat" konulu panele katılacak. (Saat:19.30
)

BAKAN AVCI ANKARA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Ankara İl Başkanlığınca Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda düzenlenen "Sen Ben Yok Türkiye Var" Kısa Film Yarışması ödül törenine katılacak. (Saat:19.00)


TBMM GRUP TOPLANTILARI
-AK Parti, CHP, HDP ve MHP TBMM Grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30-12.30-10.30)

TBMM GÜNDEMİ
-Meclis Genel Kurulu’nda, uluslararası sözleşmeler görüşülecek. (15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya ve AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli basın Toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Dilekçe ve İnsan Haklarını İnceleme Karma Alt Komisyonu, “Kamu Denetçiliği Kurumu 2016 Yıllık Raporunun görüşülmesi” gündemiyle toplanacak. (15.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayı dış ticaret istatistiklerini ve geçen yılın 4. çeyreğine ilişkin inşaat işgücü girdi endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

SPOR
-Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Kasımpaşa, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. (Saat.20.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.