Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Gündemde Bugün - 28 Temmuz 2016 Perşembe
TÜRKİYE
 
1- Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.
 
 
2-MECLİS BAŞKANI KAHRAMAN’IN PROGRAMI
 
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı ile Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ediyor. (Ankara/14.00/15.00)
 
3-YÜKSEK ASKERİ ŞURA (YAŞ) TOPLANTISI
 
- YAŞ üyeleri, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret ediyor. YAŞ, Başbakan Yıldırım'ın başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanıyor. Yıldırım, şura üyelerine Çankaya Köşkü'nde öğle yemeği veriyor. (Ankara/08.30/09.30/12.30)
 
 
GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI TÜFENKCİ’NİN PROGRAMI
 
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Esnaf ve Sanatkarlar Derneğince, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olanlar için düzenlenen "ahi helvası" ikramı programına katılıyor. (Ankara/21.30)
 
BAKAN EROĞLU’NUN PROGRAMI
 
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığını ve Valiliği ziyaret ediyor, Anıtpark Meydanı'nda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara hitap ediyor. (Afyonkarahisar/17.30/18.30/21.00)
 
 
BAKAN ÖZLÜ’NÜN PROGRAMI
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ar-Ge Merkezleri ve Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin Sınai Mülkiyet Kapasitelerinin Geliştirilmesi Projesi'nin başlatılması törenine katılıyor.
(Ankara/14.00)
 
 
BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN PROGRAMI
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret ediyor. (Ankara/11.00)
 
 
MECLİS
 
TBMM Genel Kurulunda, Uluslararası İşgücü Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine devam ediliyor.
(TBMM/14.00)
 
MECLİS’TE BASIN TOPLANTILARI
 
10.00- Elif Doğan Türkmen - TBMM Katip Üyesi
10:30-Ömer Süha Aldan - CHP Muğla Milletvekili
11:00-Musa Çam - CHP İzmir Milletvekili
11:30-Meral Danış Beştaş - HDP Adana Milletvekili
12:00-Akif Hamzaçebi - TBMM Başkanvekili
12:30-Orhan Sarıbal - CHP Bursa Milletvekili
13:00-Niyazi Nefi Kara - CHP Antalya Milletvekili
13:30- Mehmet Tüm - CHP Balıkesir Milletvekili 
14:00-Filiz Kerestecioğlu - HDP İstanbul Milletvekili 
 
 
EKONOMİ
 
-TÜİK, Temmuz ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklıyor. (Ankara/10.00)
 
 
SPOR
 
1- UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Medipol Başakşehir, Hırvatistan'ın Rijeka takımıyla Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak. (İstanbul/20.30)
 
2- UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Osmanlıspor, Estonya'nın Nomme Kalju takımını Osmanlı Stadı'nda konuk edecek. (Ankara/21.00)
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.