Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Gündemde Bugün-28 Temmuz 2017 Cuma
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde partisinin MKYK toplantısına başkanlık edecek. (Saat: 15.00)


BAKAN ZEYBEKCİ ATİNA'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ikili görüşmelerde bulunmak üzere Atina’da olacak. Bakan Zeybekci, Yunanistan Dışişleri Bakan Vekili Yorgos Katrougalos ve Yunanistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Dimitri B. Papadimitriou ile görüşecek.


BAKAN YILMAZ KOCAELİ VE YALOVA'DA
-Milli eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 15 Temmuz Milli İrade Tema Parkı Açılışı'na katılacak, Başiskale Belediyesi Çocuk üniversitesini ziyaret edecek ve Altınova Belediyesi 11. Kültürler Buluşması festivaline katılacak. (Saat:15.00-17.00-20.00)  

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 2017 Kore Uluslararası Kadın Buluşçular Fuarında Ödül Kazanan 3 Kadın Buluşçumuzu Kabul edecek. (Saat:14.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı hanehalkı tüketim harcaması verilerini ve Temmuz ayı  Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Samsun'da devam ediyor. (Saat:09.00)
-Kulüpler Birliği Vakfının 2017-2018 futbol sezonu ilk olağan toplantısı, Maslak'ta gerçekleştirilecek. (Saat:11.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.