Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün-29 Ekim 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
-Türkiye Cumhuriyeti'nin 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yurtta, KKTC'de ve yurt dışındaki temsilciliklerde törenler düzenlenecek.
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BÜTÜN YURT'TA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLERİ
-Törenler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla başlayacak.
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlamaları kabul edecek ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyon verecek.
-Programlara TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım da katılacak. (Saat:09.30-11.00-19.00)

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Raşid Meredov'u kabul edecek. (Saat:12.30)
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara YHT Gar açılış törenine katılacak. (Saat:15.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anıtkabir'deki törene iştirak edecek.
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Birinci Meclis'ten başlayıp Anıtkabir'de son bulacak Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü'ne iştirak edecek. (Saat:12.00)

HDP EŞ GENEL BAŞKANI YÜKSEKDAĞ İSTANBUL'DA

-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Başakşehir İlçe Örgütü tarafından düzenlenen halk buluşmasında yer alacak. (Saat:18.00)

BAKAN AKDAĞ İSTANBUL'DA
-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Bakanlığımız koordinasyonunda, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen 3.Türk Tıp Dünyası Kurultayı”na katılacaktır. (Saat:09.00)

BAKAN AVCI ANKARA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Devlet Opera ve Balesi "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimize Saygı" etkinliğine katılacak. (Saat:20.00)

BAKAN ÇELİK ANTALYA'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, EXPO 2016 Antalya Yönetim Kurulu Toplantısı ve EXPO 2016 Antalya Uluslararası Bahçecilik Sergisi Ödül Törenine katılacak. (Saat:14.00-16.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ANKARA'DA

-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Cumhuriyet koşularını takip edecek. (Saat:16.00-16.30)

KÜLTÜR-SANAT

-Türkiye Gazeteciler Cemiyetince, Basın Müzesi'nde Şiir ve Musiki Günleri etkinliği gerçekleştirecek. (Saat:13.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor-Osmanlıspor, Bursaspor-Atiker Konyaspor ve Adanaspor-Galatasaray maçları ile devam edecek. (Saat:13.30-16.00-19.00)
-TFF 1. Lig'de 9. hafta, Boluspor-Büyükşehir Gaziantepspor ve Elazığspor-Yeni Malatyaspor maçlarıyla başlayacak. (Saat:13.00-19.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde TED Ankara Kolejliler-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, TOFAŞ-Best Balıkesir ve Beşiktaş Sompo Japan-Yeşilgiresun Belediyespor maçları yapılacak. (Saat:16.00-17.00-19.00)
-Dünya Karate Şampiyonası Avusturya'da sürüyor. (Saat:10.30)





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.