Gündemde Bugün-29 Mart 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Güzel Bir Türkiye İçin Tabii İçin Evet Programına katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MGK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00-14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU KAYSERİ'DE
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
Sarız Belediyesi Kadın Misafirhanesinin Açılışına katılacak, Pınarbaşı İlçe Başkanlığı Açılışını yapacak ve Halka Seslenecek, İl Özel İdare Salonu'nda STK ve Muhtarlarla Toplantı yapacak ve  Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mahmut Yıldırım’ın Ailesine Taziye Ziyareti ve Şehitler Durağına Ziyaret edecek. (Saat:11.30-12.30-14.30-16.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AFAD Başkanlığı'nda, 115 adet hafif tonaj kentsel arama kurtarma aracının 81 il müdürlüğüne uğurlanması törenine katılacak. (Saat:11.00)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU KİLİS VE GAZİANTEP’TE
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kilis’te Organize Sanayi Bölgesi Başkanı, Oda Başkanları ve Ticaret Odası Başkanı ile toplantı yapacak, Kilis Belediyesi Ruhizade Konağı açılışına katılacak, Kilis Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda Doktorlar ve Eczacılar ile toplantı yapacak, Esnaf ziyaretinde bulunacak, Ayşecik Çay Bahçesi’nde Gençlerle buluşacak. Bakan Müezzinoğlu, Gaziantep’te Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İl binası açılışına katılacak ve Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda Eczacılar, Medical Firmaları, Optikciler, Özel hastane yöneticileri, Kamu Hastane Yöneticileri ile toplantı yapacak.  (Saat:11.00-11.45-12.30-13.30-14.00-15.30-17.30)   
 
BAKAN ARSLAN KARS’TA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman Cami Açılış Törenine, Kağızman Bağlantı Yolları Ve Çevre Yolu Temel Atma, Kesikköprü Bağlantı Yolu Açılış Törenine katılacak, Kağızman Kaymakamlığını Ziyaret edecek, Kuran Kursu Temel Atma Törenine katılacak, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile Toplantı yapacak ve Grand Ani Otel’de Yerel Medya ile bir araya gelecek. (Saat:12.00-13.00-14.00-15.00-18.00-20.00)

BAKAN SOYLU ANKARA'DA
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezi'nde "Türk İslam Geleneğinde Devlet Yönetimi" panelinin açılış konuşmasını gerçekleştirecek. (Saat:09.30)

 
BAKAN ZEYBEKCİ İZMİR’DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ERBAŞ Firma Ziyareti ve İşçilerle bir araya gelecek, Movenpıck Hotel’de İzmir medya temsilcileriyle görüşecek, İzmir Ekonomi Üniversite Öğrencileri ile bir araya gelecek, Buca’da Halka Hitap edecek ve Kaya Termal’de İzmir İşadamları değerlendirme toplantısına katılacak. (Saat:12.00-14.00-16.00-18.00-19.30)
 
BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL’DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sultanbeyli İlçesi İş Adamları, Müteahhitler ve Sektör Temsilcileri ile Kahvaltılı Toplantıya katılacak, Kartal İlçesi SKM Ziyareti, Teşkilatla Buluşacak, Kartal İlçesi Mülkiyet Sorunu ile İlgili Muhtarlar Kanaat Önderleri ve Vatandaşlarla Salon Toplantısına katılacak, Gaziosmanpaşa Belediyesi Mevlana Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Törenine katılacak, Ataşehir İlçesi Yeni Çamlıca, Mimar Sinan, Mevlana Halkıyla İmar, Mülkiyet, Kentsel Dönüşüm Gündemli Buluşmaya iştirak edecek ve Ataşehir İlçesi YEDPA Esnafı ile bir araya gelecek.  (Saat:10.00-12.00-13.00-15.30-18.00-19.30)
 
BAKAN ELVAN MERSİN’DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Tırmıl Sanayi Sitesini Ziyaret edecek, Hilton Otel’de TGRT  Canlı yayın programına katılacak, Arıcılar Birliği Toplantısına katılacak, Mezitli Esnaf Gezisinde bulunacak, Mezitli’de Seçim Ofisi açılışına katılacak, Tarsus Belediyesi Mustafa Yıldızdoğan Konserine katılacak ve Navona Otel’de İşadamları ile Toplantı yapacak.  (Saat:10.00-12.00-13.00-15.30-18.00-19.00-20.00)
 
BAKAN ÖZLÜ VE YILMAZ ANKARA’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz  OSB İçerisinde “Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri” kurulmasına ilişkin Protokol İmza Törenine katılacaklar. (Saat:10.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu Ocak 2017 Katı Yakıt istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Tüketici Kredilerine ve Kredi Kartı Harcamalarına ilişkin Şubat 2017 istatistiklerini açıklayacak. (Saat:14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-İngiltere, Lizbon Antlaşması'nın 50. maddesini işleterek Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma (Brexit) sürecini resmen başlatacak.

SPOR
-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında MHP Reisen-Banvit ve Umana Reyer-Pınar Karşıyaka maçları oynanacak. (Saat:21.00-21.30)
-23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası, Macaristan'da devam ediyor. (Saat:11.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.