Öne Çıkanlar istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı Koç Holdingin 2023 yılı net karı 16 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti 16 Mart 2024 Gündem Özeti

Gündemde Bugün-3 Ekim 2016 Pazartesi
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünyaca ünlü bilim adamları ve teknoloji şirketlerinin yöneticilerinin yanında, yabancı misyon temsilcilerininde katılacağı Uluslararası Bilim Ve Teknoloji Konferansı açılışını yapacak. (Saat:09.00)

HDP EŞ GENEL BAŞKANI DEMİRTAŞ ANKARA'DA

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Batıkent Cemevi'nde oruç açma lokması ikramına katılacak. (Saat:19.00)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i makamında ziyaret edecek. Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın ziyaretinde 81 ilden 82 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ile birlikte 13 Mesleki Federasyon Başkanın hazır bulunacağı birde toplantı yapılacak. (Saat:11.00) 

-BAKAN ÖZLÜ JAPONYA'DA
-Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Mıtsubıshı Electric Tesisini ve Mazda Ar-Ge Merkezini ziyaret edecek. (Saat:10.00-14.30) 

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezinin düzenlediği Uluslararası Bilim ve Teknoloji Konferansı'na katılacak. (Saat:09.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu ve CHP Bursa Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide'yi kabul edecek.
-Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun, İsviçre'nin Cenevre kentinde BM Mülteciler Yüksek Komiserliği İcra Kurulu toplantısına katılacak.
-Fransa'da 3-7 Ekim tarihleri arasında Türkiye'nin de katılacağı Uluslararası Libya Konferansı düzenlenecek.

-Bosna-Hersek'te, "anayasaya aykırı referandum" nedeniyle ülkedeki iki entiteden biri olan Sırp Cumhuriyeti (RS) Başkanı Milorad Dodik savcılıkta ifade verecek.

EKONOMİ
-TÜİK, Eylül ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

KÜLTÜR-SANAT
-İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın yeni oyunu "Yangın Yerinde Orkideler"in seyircili provası, Üsküdar Muhasipzade Celal Sahnesi'nde gerçekleştirilecek. (Saat:14.00)
-İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat sezonu açılış programı Çırağan'da yapılacak. (Saat:20.00)

SPOR
-A Milli Futbol Takımı, Ukrayna ile oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu maçı için Konya'da kampa girecek. A Milli Takım, ilk çalışmasını Konyaspor Kayacık Tesisleri'nde yapacak. (Saat: 13.00-18.30)




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.