Öne Çıkanlar 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti rus uçakları geri çekiliyor Ahmet Ferhan Savran şehit haberleri Enerji Yatırımları Takip ve Koordinasyon Kurulu türkiyede kaç işsiz var toplu iş sözleşmesi yeni akite saldırı leblebi tozu bahçeli dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu güney kore

Gündemde Bugün - 3 Mayıs 2016 Salı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Ruanda Büyükelçisi Williams B. N. Nkurunziza’nın, Makedonya Büyükelçisi Zvonko Mucunski’nin ve Japonya Büyükelçisi Hiroshi Oka’nın güven mektuplarını kabul ediyor. (Saat: 14.00/14.45/15.30)          

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Merkez Bankası Eski Başkanı Erdem Başçı’yı ve Eurocup Şampiyonu Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nı kabul ediyor. (Saat: 16.30/17.30)

 

GRUPLAR TOPLANIYOR

-MHP, AK Parti, HDP ve CHP grupları toplanıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. (Saat: 10.30/11.15/12.30/13.30)

 

TBMM GENEL KURULU

-Genel Kurul'da, Kolluk Gözetim Komisyonu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’nın  görüşmelerine kaldığı yerden devam ediliyor. (Saat: 15.00)

 

BAKAN AĞBAL'IN PROGRAMI

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Hilton Hotel'de, Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele ve Gelir İdaresinde İdari Kapasitenin Artırılması Teknik Yardım Projesi'nin açılışına katılıyor. (Saat: 10.00)

 

BAKAN IŞIK'IN PROGRAMI

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK Uzay Optik Sistemler Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı'nın temel atma törenine ve TÜBİTAK Sage-İleri Birleştirme Teknolojileri, Mobil Uçuş Test Altyapısı'nın açılış törenine katılıyor. (Saat: 15.00)

 

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, WOW İstanbul Otel'de, Yeşilay 3. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi'ne katılıyor. (Saat: 09.30)

 

BAKAN BOZKIR GAZİANTEP'TE

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Novotel Hotel’de, Avrupa Birliği Programları hibe imkânlarının tanıtım toplantısına katılıyor.  

 

BAKAN TÜFENKCİ ALMANYA'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, çeşitli programlara katılıyor.

 

KALKINMA BAKANI CEVDET YILMAZ OSMANİYE VE ADANA'DA

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Osmaniye İli Stratejik Kalkınmada Kent Değerleri Sempozyumuna Katılacak.

- Osmaniye yaşam Merkezi'nin açılışına katılacak.(Saat 12:15)

-"Osmaniye’nin Kalkınma Yol Haritası” Sempozyumu'na katılacak (Saat :14:00)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Osmaniye'de Valiliği, Ak Parti İl Başkanlığını,Bingöllüler Derneğini ziyaret ve Kadirli OSB'de incelemelerde bulunacak  (Saat :15:00-17:30 )

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Adana'da Çukurova Kalkınma Ajansını ziyaret edecek. ( Saat : 19:00)

-TBMM'DE BASIN TOPLANTISI

-Meclis'te CHP İzmir Milletvekili Musa Çam basın toplantısı düzenliyor. -

 

YURTDIŞI BURS PROGRAMI ÇALIŞTAYI

-Milli Eğitim Bakanlığı Yurtdışı Burs Programı Çalıştayı, Ankara Başkent Öğretmenevi'nde gerçekleştiriliyor. (Saat: 10.30)

 

EKONOMİ

-TÜİK, nisan ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklayacak. (Saat : 10:00)

-Hazine, 13 ay ve 10 yıl vadeli iki ayrı devlet tahvili ihalesi düzenleyecek

 

DÜNYA

-Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile görüşecek

-SETA, 2015 Avrupa İslamofobi Raporu'nu, Avrupa Parlamentosu'nda sunacak.

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Bayern Münih ile Atletico Madrid ila Almanya'da karşı karşıya gelecek. Müsabakayı FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek. (Saat : 21:45)

-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşacak (Saat:19:15)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.