Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Gündemde Bugün - 30 Haziran 2016 Perşembe
TBMM BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN'IN PROGRAMI
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'yı kabul edecek. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “Çoğulcu Demokrasi ve Parlamenter sistem” konulu hukuk çalıştayının açılışında konuşacak (Saat:13.00)

BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Osmangazi Köprüsü Açılış Töreni'ne katılacak. (Saat:18.00)

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TESK Hotel'de düzenlenecek "Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu İftar Programı"na katılacak.
(Saat:20.30)

BAKAN ALBAYRAK PEKİN'DE
-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, G20 Enerji Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Pekin'de "Uluslararası Enerji Gelişimi için Beklentiler, Fırsatlar ve Tehditler" başlıklı oturumun moderatörlüğünü yapacak ve bir konuşma gerçekleştirecek.

TBMM GENEL KURULU
-TBMM GENEL KURULU-Genel Kurul’da, Danıştay Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 14.00)

KOMİSYONLAR TOPLANIYOR
-TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde kurulan Batı Ülkelerindeki İslam Düşmanlığını İnceleme Alt Komisyonu’nun toplantısında, Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürü Prof.Dr.Halife Keskin ve beraberindekilerin yapacağı sunum dinleniyor. (Saat: 11.00)
-TBMM Çocuk İstismarını Önleme Araştırma Komisyonu’nda, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi Program Yöneticisi Nejat Kocabay'ın sunumu gerçekleştiriliyor. (Saat: 14.30)

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI
-Meclis’te, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.30/12.30/13.00/14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Bakanı Ömer Çelik ve Maliye Bakanı Naci Ağbal, 33 No'lu "Mali ve Bütçesel Hükümler" başlıklı faslın açılacağı Hükümetler Arası Katılım Konferansı'na katılacak.
-Çavuşoğlu ve Çelik, AB Komisyonu'nun Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile görüşecek
-AB Bakanı Ömer Çelik, AB Dış Politika ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ile görüşecek.
-Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleri Bakir İzzetbegoviç, Mladen Ivanic ve Dragan Covic, Almanya'ya resmi bir ziyarette bulunacak, Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ve Başbakan Angela Merkel ile ayrı ayrı bir araya gelecek, görüşme sonrası basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.
-Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Bulgaristan'a yapacağı ziyarette, Cumhurbaşkanı Rosen Plevneliev ve Başbakan Boyko Borisov ile görüşecek.
-Suriye'de iç savaşında yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

EKONOMİ
--Türkiye İstatistik Kurumu Dış Ticaret İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

SPOR
-2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki ilk çeyrek final mücadelesinde Polonya ile Portekiz karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00)
-UEFA Avrupa Ligi birinci ön eleme turunda ilk maçlar oynanacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.