Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis zorlu psm demet akalın Yıldız Tilbe Aleyna Tilki gülben ergen Sertab Erener tarkan Ebru Gündeş

Gündemde Bugün - 30 Mart 2016 Çarşamba

-CHP MYK TOPLANTISI

-CHP Merkez Yönetim Kurulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, genel merkezde toplanıyor (Saat: 11.00)

 

-MHP LİDERİ BAHÇELİ ADANA’DA

-Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli, “Devlet Bahçeli Köprüsü” temel atma törenine katılıyor ve burada bir konuşma yapıyor. (Saat: 12.30-15.15)

 

-BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ'UN PROGRAMI

-Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Atatürk Kültür Merkezi'nde, Kastamonu Tanıtım Günleri'ne katılıyor. (Saat: 14.40)

 

-TBMM GENEL KURULU

-Genel Kurul’da Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunu Tasarısı görüşülecek. (Saat: 14.00)

 

-KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-TBMM Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu’nda, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın katılımı ile komisyon çalışmaları sonucu tespit edilen aile bütünlüğünü olumsuz etkileyen unsurlar ve aile kurumunun güçlendirilmesine yönelik Bakanlığın görev alanına giren konularla ilgili çözüm önerilerini değerlendirme toplantısı gerçekleştiriliyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Dilekçe ile İnsan Haklarını İnceleme Karma Alt Komisyonu’nda, Kamu Denetçiliği Kurumunun 2015 yılı faaliyet raporu hakkında hazırlanan Komisyon raporu görüşülüyor. (Saat: 11.00)

-TBMM Dışişleri Komisyonu’nda aralarında Biyoloji ve Tıbbın Uygulanması Bakımından İnsan Hakları ve İnsan Haysiyetinin Korunması Sözleşmesine Ek İnsan Kopyalanmasının Yasaklanmasına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısının da yer aldığı tasarılar görüşülüyor. (Saat: 11.00)

-TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Alt Komisyonu "Yurtdışında Yaşayan Türk Vatandaşı Olan ve Vatandaşlıktan İzinle Çıkmış Kadınların ve Ailelerin Sorunları ve Çözüm Önerileri Konulu Alt Komisyonu” toplanıyor. (Saat: 13.00)

 

-BAKAN IŞIK ESKİŞEHİR VE BİLECİK’TE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Eskişehir’de, FORD EKOTORQ Motor seri üretime geçiş törenine katılıyor. (Saat: 11.00)

-Bakan Işık, Bilecik’te, Demir-Döküm Fabrikası’nı, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’ni, valiliği, belediyeyi ve partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor. (Saat: 14.00/15.00/17.00/17.30/18.00)

-Bakan Işık, Bilecik Polisevi’nde, sanayici ve işadamları ile toplantı yapıyor. (Saat: 18.30)

 

-BAKAN AĞBAL’IN PROGRAMI

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda, YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın da katılımıyla tıp fakültesi olan devlet üniversitelerinin rektörleri, bu üniversitelerin tıp fakültesi hastanesinden sorumlu rektör yardımcıları ve tıp fakültesi dekanları ile toplantı gerçekleştiriyor. (Saat: 14.00)

 

-BAKAN YILMAZ ŞIRNAK’TA

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Cizre Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda,  Cizre ilçesi muhtarları, Cizre ilçesi imamları ve Cizre ilçesi öğretmenleri ile ayrı ayrı toplantılar yapıyor. (Saat: 11.00/14.00/15.30)

-Bakan Yılmaz, Cizre Öğretmenevi’nde, oda başkanları ile toplantı yapıyor. (Saat: 12.30)

 

-BAKAN TÜFENKCİ AĞRI’DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gürbulak Sınır Kapısı’nı ziyaret ediyor ve burada incelemelerde bulunuyor. (Saat: 10.00)

 

-BAKAN SARI İZMİR'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü DESEM 75.Yıl Amfisi'nde, "Gediz Havzası Arıtma Çamuru Yönetim Planı Projesi" toplantısına katılıyor. (Saat: 14.40)

 

-BAKAN BOZKIR SLOVENYA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Slovenya Dışişleri Bakanı Karl Victor Erjavec ile çalışma yemeğine katılıyor ve ortak basın toplantısı düzenliyor.

-Bakan Bozkır, Slovenya Ulusal Meclis Başkanı Milan Brglez tarafından kabul ediliyor.

 

-CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ’IN PROGRAMI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, genel merkezde CHP Heyetinin Mısır ziyaretine ilişkin basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30)

 

-TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ve CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.30/12.00/12.30/13.00/13.30/14.00/14.30/15.00/15.30)   

 

-SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

-ELEKTRİK VE DOĞAL GAZ FİYATLARI

-TÜİK, 2015 yılı 2. Dönem Elektrik ve Doğal Gaz Fiyatlarını açıklıyor. (Saat: 10.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.