Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu deprem Kovid19 cumhurbaşkanı

Gündemde Bugün - 30 Mayıs 2016 Pazartesi

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde düzenlenecek Bakanlar Kurulu toplantısına ve AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısına başkanlık edecek. (Saat: 09:00-16:00)

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve MHP Türkiye-Almanya Dostluk Grubu üyeleri basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.00/11.00/11.30/12.00)

 

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Ramazan ayına ve bayramlara farklı günlerde başlama gibi İslam dünyasında yaşanan ihtilafları çözmek amacıyla 50 ülkeden temsilcinin katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Hicri Takvim Birliği Kongresinde alınan karar ve Sonuç Bildirgesini açıklıyacak. (Saat: 11:00)  

-TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü’nde, Teknoloji Transfer Ofisleri Zirvesi düzenliyor. Zirvede şirketler için CERN ile işbirliği fırsatları tanıtılıyor. (Saat: 13.30)

 

DÜNYA-DİPLOMASI

-Irak'ın Enbar vilayetine bağlı Felluce'yi DAEŞ'ten kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İnşaat İşgücü Girdi Endekslerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

SPOR

-EURO 2016 hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, çalışmalarını Antalya'da sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.