Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Gündemde Bugün - 30 Nisan 2016 Cumartesi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, İlim Yayma Cemiyeti'nin 65. Kuruluş Yıl Dönümü programına katılıyor. (Saat: 13.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sedef Tersanesi/Tuzla'da, Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi Anadolu'nun inşa başlangıç törenine katılıyor. (Saat: 16.30)

 

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İl Başkanlığında atık kağıt işçileriyle bir araya gelecek

 

BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığınca Elite Hotel'de düzenlenen STK Buluşmasına ve Fatih'in Nesli Gençlik Derneğinin Maltepe Stadyumu'nda organize ettiği Kutlu Doğum Haftası programına katılacak

 

BAKAN TÜFENKCİ MALATYA'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Battalgazi ilçesi muhtarları ile bir araya geliyor, Yazıhan ilçe belediyesini ziyaret ediyor ve ilçe danışma meclisi toplantısını gerçekleştiriyor ve ziraat odası Başkanlarıyla toplantı yapıyor. (Saat: 09.00/11.00/14.00)

 

BAKAN BOZKIR İSTANBUL'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı danışma meclisi toplantısına katılıyor. (Saat: 21.00)

 

BAKAN SOYLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Taksim Inter Contınental'de, “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi” kapsamında organize edilen medya profesyonelleri ve dizi yapımcıları / senaristleri bilgilendirme toplantısına katılıyor. (Saat: 09.30)

 

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI FATMA GÜLDEMET SARI ÇUKUROVA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi'nde toplu açılış ve temel atma törenine iştirak edecek

 

SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'de 31. haftaya, Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir, Eskişehirspor-Trabzonspor, Beşiktaş-Kayserispor müsabakaları var.

-Spor Toto Basketbol Ligi'nde 28. hafta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Darüşşafaka Doğuş, Türk Telekom-Torku Konyaspor, Pınar Karşıyaka-Banvit, Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor-Demir İnşaat Büyükçekmece, Anadolu Efes-Muratbey Uşak Sportif karşılaşmalarıyla başlayacak.

-TEB BNP Paribas İstanbul Open uluslararası erkekler tenis turnuvasına, Garanti Koza Arena'da yarı final maçlarıyla devam edilecek.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.