Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Gündemde Bugün-30 Nisan 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndan Hindistan'a hareket edecek. (Saat:11.00)

GÜNCEL
-
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İngiltere Türk Diyanet Vakfının Kutlu Doğum programına katılacak

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa-Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe-Çaykur Rizespor, Adanaspor-Antalyaspor ve Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçları oynanacak. (Saat:13.00-16.00-19.00-19.00) 
-Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi kupası İspanya'da sahibini buluyor. Dörtlü Final organizasyonunun finalinde Banvit ile ev sahibi Iberostar karşı karşıya geliyor. (Saat:21.15)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.