Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Gündemde Bugün-31 Aralık 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.
-2016 yılı sona ererken 2017 yılı Türkiye'de ve tüm dünyada coşkuyla karşılanıyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM KİLİS'TE
-Başbakan Binali Yıldırım, Öncüpınar Konaklama Merkezi’ni ziyaret ediyor. (Saat: 14.30)

BAKAN SOYLU YÜKSEKOVA'DA
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yüksekova'da çeşitli temaslarda bulunacak. (Saat:11.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, düzenleyeceği basın toplantısıyla Bakanlığının 2016 faaliyetlerini değerlendirecek ve 2017 hedeflerini açıklayacak. (Saat:10.00)


BAKAN ÖZLÜ ve ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü Ve Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki; Kayseri Valiliği'ni ziyaret edecekler, Kayseri Bilim Merkezi Tanıtım programına katılacaklar, Sanayi Ve İşadamları ile toplantı yapacaklar, AK Parti İl Başkanlığı'nı, Erciyes Teknopark'ı ve Zincirlidere 1. Komondo Tugayı'nı ziyaret edecekler. (Saat:11.00-12.00-15.00-16.30-17.30-19.00) 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Uluslararası Murat Hüdevendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluşacak, AK Parti İlçe Başkanları ile toplantı, (İl Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Meclis Üyeleri) ile toplantı yapacak ve İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak. (Saat:07.30-10.00-11.30-14.30)

BAKAN EROĞLU İSTANBUL'DA
-
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Şehitler Tepesi’ni Ziyaret  edecek. (Saat:10.30)

GÜNCEL
-Emniyet Genel Müdürlüğü başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere Türkiye genelinde yılbaşının huzur ve güven ortamı içinde geçmesi için tedbirler alıyor. Vatandaşların güven içinde seyahat edebilmeleri için şehir içi ve şehirlerarası yollarda da yılbaşı tatili süresince trafik tedbirleri alınıyor.
-
Milli Piyango’nun, büyük ikramiyesi 60 milyon TL olan yılbaşı özel çekilişi yapılıyor ve 2017’nin “zenginleri” belli oluyor.

SPOR
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 13. haftaya, Banvit-Muratbey Uşak, Demir İnşaat Büyükçekmece-Pınar Karşıyaka, Trabzonspor Medical Park-Beşiktaş Sompo Japan müsabakalarıyla devam edilecek. Saat:15.00-15.00-17.00)  
 



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.