Öne Çıkanlar terörist cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs vakıfbank merkez bankası abd esnaf TarımÜFE 10 Kasım amerika bahçeli tsk

Gündemde Bugün-4 Ekim 2016 Salı
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu’nu kabul ediyor. (Saat: 12.45)
 
BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Meclis’te partisinin grup toplantısına başkanlık ediyor, Avustralya STK temsilcilerini Meclis’te, Tatlıdil Forumu Eş Başkanları Jack Straw ve Sır Julıan Horn-Smıth’i ise Çankaya Köşkü’nde kabul ediyor. (Saat: 11.30/13.30/15.30)

TBMM GÜNDEMİ
-AK Parti, CHP, HDP ve MHP TBMM grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30-12.30-10.30)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA
-
Çevre ve Sehircilik Bakani Mehmet Özhaseki, We Haliç Gaziosmanpasa” Kentsel Dönüsüm Projesi Temel Atma Törenine katılacak ve Esenler Belediyesi Geri Dönüsüm Ödülleri dağıtım törenine katılacak. (Saat:11.30-14.00)

BAKAN ÖZLÜ JAPONYA'DA
-
Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Sekısuı Chemıcal Firmasını, Ceatec Fuarını ve Tokyo Camii& Türk Kültür Merkezini Ziyaret edecek.
(Saat:10.00-15.00-18.00)

BAKAN IŞIK ANTALYA'DA
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Antalya Valililğini, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve Siyaset Akademisi programına katılacak. (Saat:15.00-16.00-18.00)

BAKAN AKDAĞ ANKARA'DA
-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Dünya yürüyüş günü nedeniyle düzenlenen " Her Gün 10 Bin Adım" yürüyüş etkinliğine katılacak. (Saat:09.00)

BAKAN AVCI ANKARA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, TBMM Genel Kurulunda sözlü soruları yanıtlayacak. (Saat:15.00)

BAKAN TÜFENKCİ GÜRCİSTAN'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye-Gürcistan ortak Gümrük Komitesi Toplantısı ve protokol imza törenine katılacak, Gürcistan Maliye Bakanlığında basın toplantısı düzenleyecek, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikashvili ile bir araya gelecek.

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lider Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek
-Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun, İsviçre Konfederasyonu Başkanı Johann N. Schneider-Ammann ile İsviçre'nin başkenti Bern'de bir araya gelecek, Fransa'nın Strazburg kentinde, Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'na hitap edecek.

KÜLTÜR-SANAT
-Eyüp Belediyesi, kültür sanat sezonu çalışmalarını Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısıyla tanıtacak. (Saat:10.00)
-ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Gençlik Birimi tarafından hazırlanan "Sade Soda" gençlik dergisinin basın lansmanı Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi'nde gerçekleşecek. (Saat:17.30)
-6. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin ödül töreni, Atlas Sineması'nda yapılacak. (Saat:19.30)

GÜNCEL
-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, GOP Kentsel dönüşüm temel atma törenine katılacak. Temel Atma Törenine Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'de katılacak. (Saat:11.30)

SPOR
-Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Muratbey Uşak, Romanya'nın Cluj Napoca takımını konuk edecek.(Saat:19.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.