Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp haberleri tüik ORDU erdoğan tamer hassan filmleri çin izmir büyükşehir belediyesi izmir fatih duruay David Dastmalchian rusya

Gündemde Bugün-4 Mayıs 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar'ı, Başbakan Binali Yıldırım'ı ayrı ayrı kabul edecek ve Yenikapı Etkinlik alanında İstanbul Gençlik Festivaline katılacak. (Saat:12.00-13.00-14.30-18.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA
-CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul Levent Camii'deki İstanbul Eski Belediye Başkanı Ahmet İsvan'ın Cenaze Törenine katılacak ve The Marmara Taksim Otel'de 130. Bab-ı Ali Toplantıları "Referandum ve Sonuçlarının Türk Demokrasisine Etkileri" programına katılacak. (Saat:13.08-19.00) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, TOBB Konferans Salonu'nda düzenlenecek 2. Uluslararası Hacı Bayram-ı Veli Sempozyumu'na katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Forum İstanbul 2017"ye katılacak ve Swissotel'de Türkiye'nin Geleceğini Tasarlarken; İhracatta Atılım Yılı
Oturumu Açılış Konuşmasını yapacak. (Saat:10.00-13.00)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Grand Ankara Hotel'de Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım A.Ş. Hisse devri törenine katılacak ve bir konuşma yapacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valiliğini, AK Parti Kayseri İl Başkanlığını, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığını, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanlığını Ziyaret edecek. (Saat: 12.00-13.00-14.00-14.30)   

BAKAN ÖZLÜ KONYA VE İSTANBUL'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk
Özlü, Konya'da Unilever Fabrika Açılışına katılacak, Swiss Otel theBosphorus'ta Forum İstanbul 2017'ye katılacak. (Saat:11.00-14.45)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da uluslararası sözleşmeler görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-
Dışişleri Komisyonu’nda aralarında Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Katar Devleti Hükümeti Arasında Katar Topraklarında Türk Kuvvetlerinin Konuşlandırılmasına İlişkin Uygulama Anlaşması ile Anlaşmanın Tadili Hakkında Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısının da yer aldığı tasarılar görüşülecek. (11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00) 

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER
-HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu, Avrupa Sendikalar Konfederasyonu (ETUC) heyetini kabul edecek.(Saat:11.00)

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Celta Vigo ile Manchester United karşı karşıya gelecek. (Saat:22.05)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.