Öne Çıkanlar terörist Covid19 Koronavirüs cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan vakıfbank ak parti abd

Gündemde Bugün - 4 Nisan 2016 Pazartesi

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, Kızılay Genel Kurulu'na katılıyor. (Saat: 15.30)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Göç İşlerinden Sorumlu AB Komiseri Dimitris Avramopulos’u  ve İslam Kalkınma Bankası Başkanı Ahmed Muhammed Ali Al Madani’yi kabul ediyor. (Saat: 17.00/18.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Güvenlik Zirvesi'ne başkanlık ediyor. (Saat: 19.00)

 

-TBMM GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu’nda, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki gensoru önergelerinin gündeme alınıp alınamayacağına ilişkin görüşmeler yapılıyor. (Saat: 14.00)

 

-KOMİSYON TOPLANTISI

-TBMM Adalet Alt Komisyonu’nda, Cezai Konularda Uluslararası Adli İşbirliği Kanunu Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 10.00)

 

-BAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde, 66. Karayolları Bölge Müdürleri Toplantısı’na katılıyor. (Saat: 09.00)

 

-BAKAN SARI'NIN PROGRAMI

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Ankara Anadolu Hotel'de, "Süperkent Standardı Uygulama Altyapısı ve Pilot Uygulaması" sempozyumuna katılıyor. (Saat: 10.00)

 

-BAKAN IŞIK AMERİKA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Chicago'da, Boeing firmasını ve Argonne Ulusal Laboratuvarı'nı ziyaret ediyor.

 

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ve HDP Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00/13.00/13.30)

 

-SOSYAL GÜVENLİK SİSTEMLERİ ÇALIŞTAYI

-Sosyal Güvelik Kurumu Başkanı Sayın Dr. Mehmet Selim Bağlı, Bera Ankara Hotel'de, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik, Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC) ile İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelerin katılacağı  Sosyal Güvenlik Sistemleri Tecrübe Paylaşımı Çalıştayı'na katılıyor. (Saat: 10.00)

 

-DSP LİDERİ AKSAKAL KOCAELİ'NDE

-DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, partisinin Kocaeli il başkanlığında basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00)

 

-SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

-ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN VAFATININ 19.YILI

-Alparslan Türkeş, vefatının 19. yılı nedeniyle mezarı başında anılıyor. (Saat: 10.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.