Gündemde Bugün-5 Ağustos 2016 Cuma
TÜRKİYE
- Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.
 
BAKAN AĞBAL ANKARA’DA

 Maliye Bakanı  Naci Ağbal, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.15)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gürün, Kangal ve Ulaş'ta vatandaşlarla bulaşacak, Şarkışla Şehitler Meydanı'nda düzenlenecek "Vatandaşlarla Demokrasi Nöbeti" programına katılacak. (Saat:13.30-20.15)
 
BAKAN ÖZHASEKİ KONYA’DA
Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Konya valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek ve “Konya Milli İrade nöbetinde hitap” edecek. (Saat:19.00-20.00-22.00)
 
BAKAN ÖZLÜ BURSA’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, OSB yönetimleri ile kahvaltı, BOSCH Fabrika Ziyareti Ve İşçilerle Öğle Yemeği yiyecek. (Saat:09.00-11.00)
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, BTSO Brifing ve  Sanayici Ve İşadamlari İle İstişare Toplantısı yapacak. (Saat:14.00-14.30)
 
BAKAN EROĞLU ÇANAKKALE’DE
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Çanakkale Valiliği’ni Ziyaret ve Basın Açıklaması yapacak, Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine katılıp akşamda Milli irade ve Demokrasi mitinginde bulunacak. (Saat:16.00-17.15-18.00-21.00)
 
TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI
-CHP Muğla Milletvekili Ömer Suha Aldan ve HDP Muş Milletvekili Ahmet yıldırım basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-13.30)

EKONOMİ
-TÜİK, yılın ilk çeyreğine ait hanehalkı yurtiçi turizm istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC'de, FETÖ'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine ilişkin "Demokrasiye Destek Mitingi" düzenlenecek.
-Suriye'de Halep'te yoğunlaşan çatışmalar, muhaliflerin rejim kuşatmasını kaldırmak için başlattıkları operasyon ve iç savaştaki diğer gelişmeler takip ediliyor.
 
GÜNCEL
- Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Acar, beraberindeki heyetle birlikte Gölbaşı'nda bulunan Emniyet Özel Harekat Daire Başkanlığı'na 15 Temmuz günü gerçekleştirilen darbe girişimi esnasında şehit düşen polisler nedeniyle, taziye ziyaretinde bulunacaktır. (Saat:14.30)

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde play-off kuraları İsviçre'de çekilecek. (Saat:13.00/14.00)
Temsilcilerimiz Fenerbahçe-Osmanlıspor ve Medipol Başakşehir'in rakipleri belli olacak.
 

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.