Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa

Gündemde Bugün - 5 Nisan 2016 Salı

TBMM’DE GRUP TOPLANTILARI

Meclis’te, MHP, AK Parti, HDP ve CHP grupları toplanıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. (Saat:10.30/

11:30 -12:30 – 13:30

TBMM GENEL KURULU

Genel Kurul’da İnsan Hakları Eşitlik Kurumu’nun kurulmasına ilişkin tasarının görüşmelerine kaldığı yerden devam ediliyor. (Saat: 15.00)

BAKAN AVCI’NIN PROGRAMI

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başkent Öğretmenevi’nde, “Google For Education” protokol imza töreni ve “Google Üniversite Seçimim” platformu tanıtımına katılıyor. (Saat: 10.00)

BAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, JW Marriott Hotel'de, Microsoft Ankara Zirvesi'ne ve Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği ödül törenine katılıyor. (Saat: 09.30/11.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU'NUN PROGRAMI

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hilton Otel'de, Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezinin (TÜRKÖK) 1. yılı dolayısıyla düzenlenen toplantıya katılıyor. (Saat:09.30)

BAKAN IŞIK AMERİKA'DA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Massachusetts ve Boston’da çeşitli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştiriyor.

AB PROGRAMLARI ÇALIŞTAYI

Avrupa Birliği Bakanlığı, Adana Sheraton Otel'de, AB Programları finansman imkânlarının tanıtıldığı bir çalıştay gerçekleştiriyor.

SURİYE GELİŞMELERİ

Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

19. AVRASYA EKONOMİ ZİRVESİ

Marmara Grubu Vakfı, İstanbul WOW Otel'de, 19. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ni gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.