Gündemde Bugün-6 Ağustos 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.
 
BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL’DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İhracatçı Birliği Başkanları ile değerlendirme toplantısı yapacak. (Saat:13.00)
 
BAKAN ÖZLÜ KONYA’DA
Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Konya valiliğine, Konya Büyükşehir Belediyesine, Konya Bilim merkezine, İnnopark Konya Geliştirme ve Teknoloji Bölgesine, Konya Sanayi Odasına  ziyarette bulunacak, OSB Yöneticileri vi İşadamları ile yemekli iştişare toplantısı yaptıktan sonra Demokrasi nöbetinde halkla buluşacak. (Saat:15.30-16.30-17.30-18.30-19.30-20.00-22.00)
 
BAKAN ARSLAN ANKARA’DA
-Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Sivas YHT hattı Elmadağ şantiyesinde incelemelerde bulunacak. (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Doğanşar, Zara ve Koyulhisar'da vatandaşlarla buluşacak, Canköy Kazım Ayan Mesire Alanı'nda şehitler anısına düzenlenecek mevlit programına katılacak. (Saat:10.00-13.30)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığı ile Şuhut İlçe Başkanlığını ziyaret edecek, esnaf ziyaretinde bulunacak, "demokrasi nöbeti"ne ve Milli İrade Mitingi'ne iştirak edecek. (Saat:16.00-22.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Suriye'de Halep'te yoğunlaşan çatışmalar, muhaliflerin rejim kuşatmasını kaldırmak için başlattıkları operasyon ve iç savaştaki diğer gelişmeler takip ediliyor.

SPOR
-2016 Rio Olimpiyat Oyunları Brezilya'da sürüyor. A Milli Kadın Basketbol Takımı, A Grubu'ndaki ilk maçında Fransa ile karşılaşacak. (Saat:18.00)
-Beşiktaş Kulübünün olağan divan kurulu toplantısı CVK Park Bosphorus Otel'de yapılacak. (Saat:10.30)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.