Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Gündemde Bugün-6 Aralık 2016 Salı
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-
Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon'u Resmi karşılama töreniyle karşıladıktan sonra başbaşa görüşme yapacak, Heyetler arası görüşmeden sonra imza töreni ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca  
Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon ile Resmi Akşam yemeği yiyecek. (Saat:16.30-16.45-17.45-18.45-19.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM RUSYA'DA
-Başbakan Binali Yıldırım, Moskova'da bir dizi temaslarda bulunuyor.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, TBMM'de
Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon ile görüşecek. (Saat:11.30)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU DİYARBAKIR'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Babası vefat eden CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ya taziye ziyaretinde bulunmak için Diyarbakır'a gidecek. (Saat:14.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,
Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından Grand Ankara Otel'de düzenlenecek Anadolu Medya Ödülleri törenine katılacak. (Saat:20.00) 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BRÜKSEL'DE
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ile görüşecek.

BAKAN AKDAĞ ANKARA'DA
-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü Konferans Salonu Beytepe Kampüsünde Ulusal Hastalık Yükü Çalışması 2013 (UHYÇ-2013) Sunum Toplantısına katılacak. (Saat:09.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, 2017 Yılı Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısına Başkanlık edecek. (Saat:09.20) 

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-Gümrük Ve Ticaret bakanı Bülent Tüfenkci,
Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından Grand Ankara Otel'de düzenlenecek Anadolu Medya Ödülleri törenine katılacak. (Saat:20.00) 

BAKAN ÖZHASEKİ MARDİN'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Mardin Valiliği'ndeki "Koordinasyon Toplantısı"na katılacak. Nusaybin Kaymakamlığında muhtarlar, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek, Nusaybin Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi'nin açılışına iştirak edecek, esnaf ziyaretinde bulunacak. (Saat:10.00-14.30)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da Cumhurbaşkanlığı ve TBMM bütçeleri görüşülecek. (Saat:11.00)


TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-14.30)  

EKONOMİ
-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, "2017 Yılında Para ve Kur Politikası" konulu toplantıda sunum yapacak. (Saat:10.30)
-TÜİK, yılın üçüncü çeyreğine ilişkin işgücü maliyet endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ile bir araya gelecek.

KÜLTÜR SANAT
-Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu'nun, Türkiye'yi 15 Temmuz'a götüren süreci romanlaştırdığı yeni kitabı Kara Güneş basın tanıtımı yapılacak. (Saat:11.00)
-Suriyeli ve Türkiyeli Sanatçılar, UNIQ Gallery'deki "TOGETHER" | "BİR ARADA" çalıştayında buluşacak. (Saat:14.00)

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş gruptaki son maçında, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.(Saat:21.45)
-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Pınar Karşıyaka, Romanya'nın CSM Oradea takımını konuk edecek. C Grubu'nda Muratbey Uşak, deplasmanda Litvanya'nın Neptunas takımının karşısına çıkacak. (Saat:20.00-20.00)




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.