Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk genel başkanı bendevi palandöken recep tayyip erdoğan

Gündemde Bugün-6 Ekim 2016 Perşembe
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Başbakan Binali Yıldırım'ı, Malezya Savunma Bakanı Hişamuddin Hüseyin'i Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’ı ve İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni’yi ayrı ayrı kabul edecek.(Saat:13.00-15.15-17.45-19.00)


BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, TOBB IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurasına başkanlık edecek. (Saat:10.00) 
-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. (Saat:13.00) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Türkiye'de bulunan Suriyeli sığınmacıların durumunun ve konuyla ilgili planlamaların ve çalışmaların değerlendirileceği "Suriye Koordinasyon Toplantısı"' na başkanlık edecek. (Saat:13.45) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI TÜRKEŞ ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, mevkidaşı Macaristan Başbakan Yardımcısı Zsolt Semjen'le Çankaya Köşkü'nde bir araya gelecek. (Saat:11.00) 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Singapur Dışişleri Bakanı Vivian Balakrishnan ile başbaşa ve heyetlerarası görüşme gerçekleştirecek. (Saat:09.00-09.30) 
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni ile başbaşa ve heyetlerarası görüşme yaptıktan sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:18.00-18.30-19.30)

BAKAN AKDAĞ YOZGAT'TA
-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Yozgat Valiliğini, Yozgat Belediye Başkanlığını ve Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Bakan Akdağ ayrıca Şehir Hastanesinde inceleme, Sağlık çalışanları ile toplantı yapacak ve İl Sağlık değerlendirme toplantısına katılacak. (Saat:11.15-12.00-13.15-16.00-17.30-19.30)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çağrı Okulları İlkokul Bölümü Açılış Törenine Katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ALBAYRAK ADANA VE GAZİANTEP'TE
-
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ile Enerjisa'ya ait elektrik dağıtım şirketlerinin çağrı merkezi açılışına iştirak edecek. (Saat:12.00)
-Albayrak, Hasan Kalyoncu Üniversitesi akademik yılı açılışına katılacak, Nizip-2 Geçişi Barınma Merkezi ve Birecik HES'i ziyaret edecek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin kavşak açılışı töreninde bulunacak. (Saat:14.30-19.15)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
-
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Airshow Açılış Törenine ve Piri Reis Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.00-14.30)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Macaristan Başbakan Yardımcısı Zsolt Semjen’i kabul edecek. (Saat:12:00)

BAKAN AVCI HOLLANDA'DA
-
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütünün, Hollanda'nın Utrecht kentindeki "Değişen Toplumda Dini Miras Turizmi Nasıl Artırılır?" temalı konferansına katılacak ve ardından basın toplantısı düzenleyecek.
-Bakan Avcı, Amsterdam'da Türk toplumu temsilcileriyle bir araya gelecek ve ülkedeki turizm sektörü temsilcileriyle ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Genel Kurul'da, 667 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname görüşülecek. (Saat:14.00)  

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, TBMM Katip Üyesi Elif Doğan Türkmen, CHP Ardağan Milletvekili Öztürk Yılmaz, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu 2016 yılına ilişkin Küçük ve Orta Büyüklükteki Girişim İstatistiklerini ve 2013-2016 dönemine ilişkin Hayat Tabloları verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, ABD'nin Rusya ile Suriye konusunda ikili ilişkilerini durdurması ve çatışmaların sonlandırılması anlaşmasının başarısızlığa uğraması hakkında basın toplantısı düzenleyecek.

KÜLTÜR-SANAT
-O’Art, "3. Fotoistanbul Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali” kapsamında Nick Brandt’in "Tozlu Miras" isimli sergisine ev sahipliği yapacak. (Saat:19.00)

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İstanbul’da Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenecek “İbrahim Bedreddin Elmalı” başlıklı Anma Programına katılacaktır. (Saat:14.00)
-Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Mehmet Selim BAĞLI “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki İçin Teknik Yardım Projesi” (KİTUP – 2)’nin kapanış programına katılacaktır. (Saat:09.00)

-6 Ekim tarihleri arasinda Cumhurbaskanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayan Uluslararası Bilim Ve Teknoloji açılışı konuşmasıyla  baslayan Uluslararasi Bilim ve Teknoloji Konferansı kapanış oturumu yapılacak. (Saat:09.00)

SPOR
-A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 2. maçında Konya'da Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. (Saat:21.45)
-Ümit Milli Futbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde deplasmanda Hollanda ile karşılaşacak. (Saat:19.30)
-UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye, deplasmanda Letonya'nın karşısına çıkacak. (Saat:15.00)
-Basketbol FIBA Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Muratbey Uşak, deplasmanda Romanya temsilcisi Cluj Napoca ile mücadele edecek. (Saat:20.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.