Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kosgeb ak parti Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası

Gündemde Bugün-6 Mart 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde MYK toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)
 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL’DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Tuzla Organize Sanayi Yönetimi ile Toplantı yapacak, Ağır Sanayi Fabrika ziyareti yapacak ve Bulgar Göçmenleri Derneğini ziyaret edecek. (Saat:09.00-12.00-13.00)
 
BAKAN ARSLAN KARS’TA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Digor’da Halka hitap edecek, Digor Belediye Başkanlığını , Digor Kaymakamlığını, Dağpınar Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Selim’de Seçim Kurulu Merkezi Açılışı ve Halka Hitap edecek , Selim Kaymakamlığını, Selim Belediye Başkanlığını ziyaret edecek ve Kars Öğretmenevi’nde Kanaat Önderleri ile Toplantı yapacak. (Saat:10.15-11.00-11.15-11.50-13.00-14.00-14.20-15.30)

BAKAN SAYAN KAYA İSTANBUL'DA
-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen "İz Bırakan Kadınlar Zirvesi"ne katılacak, AK Parti Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanlığınca organize edilen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinliğinde yer alacak. (Saat:11.00-19.00)

EKONOMİ
-TÜİK, 2016 yılı bitkisel ürün fiyatları ve üretim değeri istatistiklerini yayımlayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, başkent Paris’teki Versailles Sarayı'nda Almanya, İspanya ve İtalya Başbakanlarının katılacağı dörtlü gayri resmi liderler zirvesi düzenleyecek, zirve sonrası liderler ortak basın açıklaması yapacak.

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 23. haftası Gençlerbirliği-Akhisar Belediyespor ve Antalyaspor-Galatasaray maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:19.00-20.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.