Öne Çıkanlar galatasaray Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist bugünün gündemi gündem özeti chp Covid19 enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya

Gündemde Bugün-7 Ekim 2016 Cuma
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK KKTC'DE
-B
aşbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, resmi ziyarette bulunacağı KKTC'de Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün tarafından kabul edilecek.
- Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesinde Hala Sultan Sempozyumunun açılışına iştirak edecek Kaynak, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş tarafından onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak.

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ GİRESUN'DA
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun Üniversitesi akademik yıl açılış törenine, Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu açılışına ve Fındık Araştırma Enstitüsü 80. Kuruluş Yıldönümü programına katılacak. (Saat:10.0013.30-15.00

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, İtalya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Paolo Gentiloni ve İspanya Dışişleri Bakanı José Manuel García-Margallo ile ayrı ayrı görüşecek. (Saat:10.00-15.15) 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğluİspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Garcia-Margallo ile başbaşa ve Heyetlerarası görüşmeden sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-10.30-11.30)

BAKAN BOZDAĞ KOCAELİ'NDE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Adalet Sarayı ve Gebze Adalet Sarayı açılışlarına katılacak. (Saat:11.00-15.00)


BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Adalet Sarayı ve Gebze Adalet Sarayı açılışlarına katılacak. (Saat:11.00-15.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ İSTANBUL'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Conrad Otel'de, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik ve Spor Bakanları 3. Konferansı'nın kapanış konuşmasını Yapacak. (İstanbul/11.30)

BAKAN TÜFENKCİ ADIYAMAN'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Adıyaman Gümrük Müdürlüğünün açılış törenine katılacak ve ziyaretlerde bulunacak. (Saat:15.30-18.30)

BAKAN ÇELİK KIRKLARELİ-EDİRNE VE TEKİRDAĞ'DA 
-
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, genç çiftçilere hayvan dağıtımı programı, Edirne Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Keşan İlçe Müdürlüğünün video konferans ile açılış törenleri ve Trakya Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı'na iştirak edecek. (Saat:10.00-12.00-15.30)

TBMM GÜNDEMİ
-Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimini araştırmak üzere kurulan Meclis araştırma komisyonu toplanacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan,  MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ
-
TÜİK, eylül ayı finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları ile ağustos ayı perakende satış hacim endeksini paylaşacak.(Saat:10.00)

GÜNCEL
-TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Malatya'da Kültür ve Kongre Merkezinde, Uluslararası Şehir ve Medeniyet Sempozyumuna katılacak. (Saat:10.00)

SPOR
- 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 3 grupta 9 maç yapılacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.