Gündemde Bugün-7 Şubat 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Suudi Arabistan Büyükelçisi Walid Bin Abdul Karim El Khereiji'nin güven mektubunu kabul ediyor. (Saat: 11.00)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB’da Türkiye Ekonomi Şurası’na katılıyor. (Saat: 12.30)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome’yi karşılıyor, baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştiriyor, anlaşmalar imzalanıyor ve ortak basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 16.30-18.30)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, mevkidaşı Teshome ile resmi akşam yemeği veriyor. (Saat: 19.30)     

 
BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, TOBB’da Türkiye Ekonomi Şurası’na katılıyor. (Saat:12.30)
-Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde, Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome Wırtu ile görüşüyor ve BM Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Temsilcisi Espen Barth Eıde’yi kabul ediyor. (Saat: 14.00-17.00)


TBMM BAŞKAN VEKİLİ AYDIN ANKARA'DA
-TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome Wirtu ile bir araya gelecek. (Saat:12.00)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 22. Dönem CHP İzmir Milletvekili Enver Öktem için TBMM'de düzenlenecek cenaze törenine katılacak ve TBMM'deki makamında Almanya-Türkiye Dostluk Grubu ile görüşecek. (11.00-18.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ankara HiltonSA'da
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi Bakanı Sultan bin Said Al Mansuri ile eş başkanlığını yaptığı “Türkiye-BAE Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 9. Dönem Toplantısı” kapanış konuşmasını gerçekleştirecek ve imza törenine katılacak. (Saat:10.00) 

TBMM GRUP TOPLANTILARI
-AK Parti, CHP, HDP ve MHP TBMM Grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30-12.30-10.30)


BAKAN ELVAN ANKARA'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TOBB Üyelerini “Cazibe Merkezleri Programı” Hakkında Bilgilendirme Toplantısına katılacak. (Saat:15.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) "7 Şubat Dünya İnternet Günü ve Güvenli İnternet Merkezi Tanıtım Programı"na katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN AVCI İSRAİL'DE
-
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İsrail temasları kapsamında mevkidaşı Yariv Levin ile Tel Aviv'de bir araya gelecek ve ardından 23. Akdeniz Turizm Fuarı Resmi Açılış Töreni'ne katılacak ve Tel Aviv Türk Kültür Merkezi'nin açılışı ile Anadolu Ajansı Fotoğraf Sergisi'nin açılışına da gerçekleştirecek.

TBMM GÜNDEMİ
-
TBMM Genel Kurulunda, Serbest Bölgeler Kanunu ile bazı kanun ve KHK'larda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı görüşülecek. (Saat:15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-Gaziantep Bağımsız milletvekili Ümit Özdağ basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:15.30)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER
-
22’nci Dönem (2002-2007) İzmir Milletvekili Enver Öktem'in cenaze töreni (11.00)
-Cenaze Karşıyaka Ahmet Efendi Camii'nde kılınacak Öğle namazının ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilecek.

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu 2016 yılına ilişkin hayvansal üretim istatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)
-Hazine, 14 ay vadeli kuponsuz devlet tahvilinin ilk ihracını gerçekleştirecek.

KÜLTÜR-SANAT
-Film-San Vakfı tarafından hayata geçirilen "Genç Sanatçıların Kültür Sanat Alanındaki İstihdam Politikalarına Bakış Açısı Zirvesi"ne, Hilal Saral ve Osman Sınav konuşmacı olarak katılacak. (Saat:14.30)
-Kültürlerarası İletişim ve Dayanışma Derneği ile Anadolu Ateşi Dans Topluluğu tarafından yürütülen "Dans Romanlarla Buluşuyor" adlı projenin açılış toplantısı Grand Pera'da yapılacak. (Saat:19.30)

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final karşılaşmalarının kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki merkezinde gerçekleşecek. (Saat:13.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.