Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Gündemde Bugün-8 Ekim 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI 
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de bir dizi açılış törenlerine katılacak. Kılıçdaroğlu, Balçova Belediyesi Toplu Açılış Törenine, Bornova Şehir Stadı Açılışına, Karşıyaka Belediyesi Toplu Açılış Törenine, Çiğli Belediyesi Toplu Açılış Törenine ve Bergama Kültür merkezi Açılışına katılacak. (Saat:10.30-12.00-13.30-15.00-17.30)  

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, El Şark Forum 2016 İstanbul Buluşması'nın açılış programında konuşacak. (Saat:10.00) 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İl Milletvekilleri ve İl Yerel Yöneticileri ile kahvaltı yapacak, Genişletilmiş İl danışma meclis toplantısı ve siyaset akademisi eğitim programına katılacak. (Saat:09.30-13.30-18.00)

BAKAN SOYLU IĞDIR'DA
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Iğdır Valiliği, Şehit Aileleri Derneği muharrem çadırını ve polis merkezi amirliğini ziyaret edecek. Bakan Soylu ayrıca İl Kültür Merkezinde düzenlenecek AK Parti Siyaset Akademisi açılış dersine katılacak ve şehit ailesine ziyarette bulunacak. (Saat:10.00-12.00)

BAKAN IŞIK İSTANBUL'DA

-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Lojistik Destek Gemisi Güngör Durmuş’un Denize İndirilmesi Törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, İstanbul Dış Ticaret Kompleksi'nde TİM-Shell Eco Marathon Etkinliğine ve Marmara Üniversitesi Kampüsü'nde İstanbul Tekstil ARGE Merkezi açılışına katılacak. (Saat:10.00-11.00)

BAKAN ÇELİK AFYONKARAHİSAR'DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Afyonkarahisar AK Parti 17. Dönem Siyaset Akademisi Egitim Programi açılış dersine katılacak. (Saat:18.00)

BAKAN EROĞLU KIRIKKALE'DE
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kırıkkale’de bazı ziyaretlerde bulunacaktır. Bakan Eroğlu, Kırıkkale valiliği ziyareti ve basın açıklaması, Kırıkkale Belediye Başkanlığını ve Kırıkkale AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat: 13.00-17.00-17.30) 
Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca ilde DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Merasimi’ne iştirak edecek, Koordinasyon Toplantısına katılacak ve AK Parti Siyaset Akademisi’nde de ders verecektir.
(Saat:14.00-15.30-18.00)

BAKAN AVCI İSTANBUL VE BİLECİK'TE
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Üsküdar sahilinde "3. Üsküdar Sahaf Festivali" açılışına, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde AK Parti Siyaset Akademisi açılış dersine katılacak. (Saat:11.00-19.30)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ KASTAMONU'NDA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Valiliği, Belediyeyi ve AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, partisinin Siyaset Akademisi'nin açılış dersine iştirak edecek. (Saat:13.30-16.00)

EKONOMİ
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde, Türk yatırımlarının açılışına katılacak.

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Gürcistan'da halk, parlamento seçimleri için sandık başına gidecek.

KÜLTÜR-SANAT
-Sanat tarihçisi Nurhan Atasoy, Çemberlitaş Köprülü Medresesi'nde saray nakkaşı Kara Memi'yi anlatacak. (Saat:16.00)

SPOR
-Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 9 Ekim'de deplasmanda İzlanda ile yapacağı maçla ilgili Laugardalsvöllur Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısına katılacak. Milli takım, son çalışmasını basın toplantısının ardından statta yapacak. (Saat:21.00-21.30)

-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece-Trabzonspor Medical Park, TED Ankara Kolejliler-Beşiktaş Sompo Japan, Pınar Karşıyaka-Banvit, Yeşilgiresun Belediyespor-Gaziantep Basketbol ve Darüşşafaka Doğuş-TOFAŞ maçları oynanacak.
(Saat:15.00-16.00-18.00-18.00-19.00)








 




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.