Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Gündemde Bugün-9 Aralık 2016 Cuma
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-
Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Eski TBMM Başkanı İsmet Sezgin son yolculuğuna uğurlanıyor

BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Zonguldak’ta Filyos Limanı Temel Atma Töreni’ne katılacak. (Saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Meclis Başkanı Ve Bakanlardan İsmet Sezgin için TBMM'de düzenlenecek Devlet törenine ve Kocatepe Camii'nde kılınacak Cenaze namazına ve Ankara Devlet Mezarlığı'na Defin törenine katılacak. (Saat:11.00-12.50-14.00)   


BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ VE ANKARA’DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de Menderes Tekstil AR-GE merkezi açılışına ve Sarayköy’de Tapu Teslim Törenine katılacak, Ankara’da ise TOBB ile ABD Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenen iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin konuşulacağı toplantıya katılacak. (Saat:10.00-11.00-17.00)

BAKAN ARSLAN ZONGULDAK’TA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Filyos Limanı Temel Atma Töreni’ne katılacaktır. (Saat:14.30)

BAKAN ÖZHASEKİ DENİZLİ’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Menderes Tekstil AR-GE merkezi açılışına ve Rıza Akça Sitesi Toplu Tapu Teslim Törenine katılacak (Saat:10.00-11.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ISPARTA’DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Muhalefet Milletvekilleri Ve İl Başkanlarının katılımı ile Isparta İl Değerlendirme toplantısına, İş Dünyası Kayıtsız Kalmıyor Projesi açılış ve tanıtım toplantısına katılacak, Isparta Valiliği’ni, Isparta AK Parti İl Başkanlığı’nı ve Hastane Ziyareti yapacak. (Saat:09.00-11.00-13.40-14.00)

BAKAN ÖZLÜ ZONGULDAK’TA
-Bilim, Sana Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Filyos Limanı Temel Atma Töreni’ne katılacaktır. (Saat:14.30)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz,
İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu "Mesleki Eğitimdeki Yenilikler" Konulu Toplantısı’na ve Ümraniye Celaleddin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu Açılış Töreni’ne Katılıcak. (Saat:11.00-15.00)

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen Cemil Meriç Sempozyumu'na katılacak, Gastromasa Konferası'nın gala yemeğine iştirak edecek. (Saat:14.30-20.00)

EKONOMİ
-
TÜİK, Kasım ayı finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Pakistan’ın başkenti İslamabad’daki temasları çerçevesinde Faysal Camisinde hutbe okuyacak.

SPOR
-
Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 14. hafta açılış maçında, Trabzonspor sahasında Adanaspor'u konuk edecek. (Saat:20.00) 
-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 11. haftasında Anadolu Efes, Barcelona Lassa'yı konuk edecek. Galatasaray Odeabank deplasmanda Panathinaikos Superfoods, Darüşşafaka Doğuş ise Baskonia ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00-21.00-23.00)
-2017 Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın kura çekimi Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da yapılacak. (Saat:19.30)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.