Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Gündemde Bugün - 9 Nisan 2016 Cumartesi

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu'nda, Zeytinburnu Belediyesi toplu açılış törenine katılıyor. (Saat: 14.00)

 

-CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU SAKARYA'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda, Tam Demokrasi Ve Güçlü Bir Parlamenter Sistem toplantısında konuşuyor ve Ramada Otel'de meslek odalarının başkanlarıyla buluşuyor. (Saat: 12.00/14.45)

 

-EŞ GENEL BAŞKAN DEMİRTAŞ İSTANBUL'DA

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Elite World Hotels'de düzenlenen toplantıya ve Salon Figaro'da, TV10 dayanışma yemeğine katılıyor. (Saat: 14.00/20.00)

 

-EŞ GENEL BAŞKAN YÜKSEKDAĞ VAN'DA

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin il kongresine katılıyor. (Saat: 10.00)

 

-BAŞBAKAN YARDIMCISI ELVAN MERSİN'DE

-Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri  Birliği'ne düzenlenen program projelerin tanıtımına ve Çoban Eğitim Kursları'nı başarı ile bitirenlerin sertifika törenine katılıyor. (Saat: 11.00)

-Başbakan Yardımcısı Elvan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü tarafından desteklenen projeler için temsili çek verme törenine ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Mersin İl Koordinatörlüğü tarafından desteklenen ve yatırım desteği alan tesislere temsili çek verme törenine katılıyor. (Saat: 14.00)

 

-BAKAN YILMAZ KONYA'DA

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Dedeman Otel'de, Türkiye-İran İş Forumuna katılıyor, Mevlana Müzesi'ni, Zade Vital Tesisleri'ni ve Konya Bilim Merkezini'ni ziyaret ediyor. (Saat: 10.00-17.00)

 

-BAKAN RAMAZANOĞLU ANTALYA'DA

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yetişkin gençler bocce turnuvasına katılıyor. (Saat: 11.00)

 

-BAKAN ÜNAL KAHRAMANMARAŞ'TA

-Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, çeşitli programlara katılıyor. (Saat: 09.00-19.30)

 

 -BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bağçeşme Polis Şehitliği'ni ziyaret ediyor. (Saat: 14.00)

 

-BAKAN BOZKIR İSTANBUL'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Süleymaniye Camisi'nde, Mimar Sinan’ı anma programına, Emirgan Korusu'nda, 11. İstanbul Lale Festivali açılış törenine, Zeytinburnu'nda ve 29 yatırımın toplu açılış törenine katılıyor. (Saat: 11.00/12.00/14.00)

 

-BAKAN SOYLU TRABZON'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kaşüstü Mevkisi'nde, esnaf ziyareti yapıyor ve çeşitli açılışlar gerçekleştiriyor. (Saat: 11.00)

-Bakan Soylu, Ortahisar'da, partisinin il danışma meclisi toplantısına katılıyor. (Saat: 18.30)

 

-BAKAN AVCI İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Haliç Kongre Merkezi'nde, Okul Öncesi Eğitim Zirvesi'ne katılıyor. (Saat: 09.00)

 

-BAKAN TÜFENKCİ ANTALYA'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kemer Rixos Sungate Otel'de, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı “Denetim Tekniklerinin Geliştirilmesi ve Bilgi Paylaşımı  Semineri”ne katılıyor, Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nü ve Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret ediyor. (Saat: 10.00/12.30/15.30)

 

-BAKAN BOZDAĞ ZONGULDAK'TA

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin il danışma meclisi toplantısına katılıyor. (Saat: 12.30)

 

-BAKAN YILDIRIM SİVAS'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Geminbeli Yolu ve Tüneli inşaatında incelemelerde bulunuyor, Mevlana Tüneli ve bağlantı yolları temel atma törenine ve Kızılırmak Projesi ödül törenine katılıyor, TÜDEMSAŞ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret ediyor. (Saat: 11.00/13.00/14.30/15.00)

 

-BAKAN ELİTAŞ SAMSUN'DA

-Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, valiliği ve büyükşehir belediye başkanlığını ziyaret ediyor, Tekkeköy'de, Borsan çalışanları ile yemeğe katılıyor ve Borsan Alüminyum Kablo Fabrikası'nın açılışını gerçekleştiriyor. (Saat: 10.00/10.45/12.30/13.30)

-Bakan Elitaş, Anemon Otel'de, ekonomi alanında sivil toplum kuruluşları ile toplantı düzenliyor. (Saat: 15.00)

 

-BAKAN MÜEZZİNOĞU İSTANBUL'DA

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mall Of İstanbul AVM'de, Hareket Her Yerde kampanyası ve Sağlıklı Yaşam Aracı lansman etkinliklerine katılıyor. (Saat: 16.00)

 

-AB HEYETİ'NİN TÜRKİYE ZİYARETİ

-AB Dönem Başkanı Hollanda Dışişleri Bakanı Bert Koenders, Slovakya Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanı Miroslav Lajcak, Fransa’nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Sekreteri Harlem Desir ve Portekiz’in Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Sekreteri Margarida Marques’den oluşan heyet Türkiye'yi ziyaret ediyor.

-AB Heyeti, Çırağan Palace Kempinski'de, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile toplantı gerçekleştiriyor. (Saat: 20.30)

 

 

-2015’TE YAKLAŞIK 600 BİN İŞSİZE İŞSİZLİK ÖDENEĞİ KAPSAMINDA 2 MİLYAR TL ÖDEME YAPILDI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 2015 yılında 589 bin 888 kişinin işsizlik ödeneği kapsamında işsizlik sigortasından yararlanmaya hak kazandığını, 2 milyar 192 milyon 786 bin 660,92 TL ödeme yapıldığını bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.