Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Gündemde Bugün-9 Temmuz 2016 Cumartesi
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN POLONYA’DA
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Varşova'da NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılıyor.

BAKAN ZEYBEKCİ ÇİN'DE
-G20 Ticaret Bakanları Toplantısı, Çin'de başlayacak.
-Toplantıya Türkiye'yi temsilen katılacak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, toplantı kapsamında ikili temaslarda bulunacak.

BAKAN BOZDAĞ YOZGAT'TA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na iştirak edecek. (Saat: 11.00)

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, The Marmara Oteli'nde, 6. TÜRKSOY Üyesi Ülkeler UNESCO Milli Komisyonları Toplantısı'na katılacak.
(Saat: 09.15)
 
BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR’DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çay ve Bolvadin ilçelerinde bayramlaşıyor, İkbal Otel’de öğle yemeği yiyor, İhsaniye ilçesinde bayramlaşıyor. (Saat: 10.00/11.00/13.00/16.30)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ İSTANBUL'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, vefat eden A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın efsane kalecisi Turgay Şeren'ın cenaze törenine katılacak.
 
DÜNYA-DİPLOMASİ
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR
-Vefat eden A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın efsane kalecisi Şeren için, Florya'daki Galatasaray Yardımlaşma Vakfı ve Türk Telekom Arena'da anma töreni düzenlenecek.
-Turgay Şeren'in cenazesi, Teşvikiye Camisi'nde, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımıyla ikindi vakti kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (Saat: 13.30-15.00-17.13)
-Avrupa Atletizm Şampiyonası Hollanda'da sürüyor.
-A Milli Erkek Basketbol Takımı, Filipinler'de düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri yarı finalinde Fransa ile karşılaşacak. (Saat: 16.00)
- A Milli Erkek Voleybol Takımı, Portekiz'de düzenlenen FIVB Dünya Ligi 2. Grup Dörtlü Finali'nin ilk gününde Kanada ile karşı karşıya gelecek. Organizasyondaki diğer maçta ev sahibi Portekiz ile Hollanda karşılaşacak. (Saat:18.00-21.00)
-Teniste, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da tek kadınlar finalinde ABD'li Serena Williams ile Alman Angelique Kerber korta çıkacak. (Saat: 16.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.