Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Güneydoğu bugün yağışlı

ANKARA (ANKA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin doğusu ile kuzeybatı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Terör operasyonlarının sürdüğü güneydoğuda yağışlı bir gün yaşanacağı bildirildi.

Kırklareli'nin kıyı ilçeleri ve Hakkari çevreleri ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyıları, Batı Karadeniz kıyıları ve Edirne çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı günlük değerlendirmeye göre, hava sıcaklığının Marmara başta olmak üzere kuzeybatı kesimlerinde 2 ile 8 derece azalacağı, güney, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile yurdun güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Batı Karadeniz'in batısı ile Güney Ege kıyılarında kuvvetlice esmesi bekleniyor.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri, zamanla İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyıları ile Edirne çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeybatı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Doğusunun parçalı bulutlu; Hakkari çevrelerinin sabah ilk saatlerde sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Doğusunun parçalı bulutlu, diğer yerleri az bulutlu ve açık geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Az bulutlu ve açık (34)

İSTANBUL: Parçalı yer yer çok bulutlu, zamanla kuzey kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (29)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu (33)

BURSA: Parçalı bulutlu (32)

ADANA: Az bulutlu ve açık (40)

KONYA: Az bulutlu ve açık (33)

TRABZON: Az bulutlu ve açık (28)

DİYARBAKIR: Parçalı bulutlu (37)

GAZİANTEP: Az bulutlu ve açık (36) (ANKA)

(HND/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.