Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon soner çetin

Hakkari’ de 52 Adet Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince Yüksekova ilçesinde yapılan kaçakçılık operasyonu neticesinde 52 adet gümrük kaçağı cep telefonu,30 adet gümrük kaçağı tablet,1 adet gümrük kaçağı fotoğraf makinesi ele geçirildi. 2 Şahıs hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Hakkari Valiliği’nin yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi ile suç ve suç unsurlarının elde edilerek şüphelilerin yakalanması amacıyla Yüksekova’da gümrük kaçağı telefon satışı yapan bir iş hanına operasyon düzenlendiği belirtildi. Valilik, düzenlenen operasyonda 52 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 30 adet gümrük kaçağı tablet, 1 adet gümrük kaçağı fotoğraf makinesi ele geçirildiğini ve 2 şahıs hakkında da yasal işlem başlatıldığını kaydetti. Konu ile ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.