Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Hakkari Valiliğinden, Bayrak Ve Atatürk Büstü Kaldırıldı iddialarına Yalanlama

Hakkari Valiliği, okullardan Türk bayraklarının ve Atatürk büstlerinin kaldırıldığı iddialarını, “Valiliğimizce Milli Eğitim Müdürlüğüne okullarımızda bulunan Bayrağımızın ve Atatürk Büstünün kaldırılması veya içeri alınması yönünde bir talimat verilmemiştir. Herhangi bir güvenlik toplantısında da böyle bir karar alınmamıştır” ifadeleriyle yalanladı.

Hakkari Valiliği yazılı açıklama yayımlayarak, ara tatilde okullardaki Atatürk büstleri ve Türk bayraklarının içeri alınmasına yönelik talimat verdiği iddialarını yalanladı. Valilik, bir gazetede “Devletimizi ne hale düşürdüler” başlığıyla yayımlanan haberin gerçek dışı olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Valiliğimizce Milli Eğitim Müdürlüğüne okullarımızda bulunan Bayrağımızın ve Atatürk Büstünün kaldırılması veya içeri alınması yönünde bir talimat verilmemiştir. Herhangi bir güvenlik toplantısında da böyle bir karar alınmamıştır. Tam tersine İlimiz genelinde okullarımızın terör ve asayiş olaylarından zarar görmemesi için güvenlik tedbirleri ve devriye hizmetleri arttırılmıştır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.