Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Hakkari Valiliği’nden Eylem Ve Etkinliklere Yasaklama Kararı

Hakkari’de 3 Aralık 2017 ile 1 Ocak 2018 tarihleri dahil olmak üzere 30 gün süre ile miting, basın açıklamaları, kapalı ve açık yer toplantıları ile gösteri yürüyüşleri mevzuat hükümleri doğrultusunda izne bağlandı, çadır kurma, stant açma, oturma eylemi gibi eylem ve etkinlikler ise yasaklandı.

Hakkari Valiliği, il kapsamındaki yasaklama kararına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu kapsamında yapılacak olan Miting, Basın Açıklamaları, Kapalı ve Açık Yer Toplantıları ile Gösteri Yürüyüşleri, Olağanüstü Hal Kanununun Üçüncü Bölüm Şiddet Hareketlerinde alınacak tedbirler başlıklı, 11. Maddesi (m) bendi gereğince 3 Aralık 2017 tarihi ile 1 Ocak 2018 tarihi de dahil olmak üzere (30) gün süre ile mevzuat hükümleri doğrultusunda izne bağlanmasına, çadır kurma, stant açma, oturma eylemi vb. türdeki eylem ve etkinlikler ise aynı hükümler doğrultusunda Hakkari İl Merkezi ve İlçelerinde 3 Aralık 2017 tarihi ile 1 Ocak 2018 tarihi de dahil olmak üzere (30) gün süre ile Valiliğimizin olurlarıyla yasaklanmıştır” ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.