Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri Yeşim Arı Kimdir

Hakkari’de 25 Bölge Özel Güvenlik Bölgesi İlan Edildi

Hakkari’nin Merkez, Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova İlçeleri sınırlarında bulunan 25 bölge Özel Güvenlik Bölgesi İlan edildi.

Hakkari Valiliği yaptığı açıklamada PKK terör örgütünün son zamanda yaptığı terör ve yıldırma eylemlerinin Hakkari’ye sosyal ve ekonomik gelişmesini olumsuz etkilemeye başlaması ve örgütün yaptığı eylemlerin vatandaşların ekonomik, sosyal faaliyetlerini yürütme ve seyahat etme haklarını kullanmaktan mahrum kalması sebebiyle Merkez, Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova İlçeleri sınırlarında bulunan 25 bölgenin Özel Güvenlik Bölgesi olarak  İlan edildiğini ifade etti.  Valilik açıklamanın devamında 2565 sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu’nun 32/A maddesi gereğince belirlenen 25 bölgeye 28 Temmuz 2017 günü saat 00:00’den 11 Ağustos 2017 günü saat 23:59' a kadar vatandaşların girişinin yasaklandığını bildirdi.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.